Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

18000btu

1. techno

Satın Alma Önerisi Yeni Evlenecek Kardeşinize Klima Önerebilir misiniz?

Selamlar, klima almayı düşünüyorum bütçem max 30k. Sadece soğutma amacıyla kullanacağım izmirde ikamet ediyorum. Salon yaklaşık 25m'2 evin cephesi kuzeybatıya bakıyor. Ara kat ve yalıtımı iyi. Bu koşullarda hangi klimaya yönelmeliyim. Kaira' DTXR35E A++ 12000 BTU almayı düşündüm fakat emin...
  2. orhnkyk

Satın Alma Önerisi 18000 btu klima tavsiyesi izmir ısıtma soğutma

Selamlar iyi forumlar, izmir torbalıda yaşıyorum. Kışın merkeze göre serin oluyor, ısıtma için klima alacağız. Salon 30m2, yatak odası 9m2. Yazın da soğutma için aktif kullanacağız. Yani klima yaz kış baharlar hariç aktif kullanılacak. Multi klima olabilir. Salon ve yatak odası için. Sağlam...
  3. Wolverine

Klima Eski klimamı (LG/BEKO 18.000 BTU) ihtiyacı olana verebilirim.

Merhaba arkadaşlar, Şu anda evimde takılı (yaklaşık 18-20 yıllık ama sağlam çalışır ve bakımı yapılmış tertemiz halde) olan bir LG/BEKO 18.000 BTU klimam var. Inverter özellikli değil ve elektrik faturasını kabarttığından yeni klima alacağım kısmetse. Eski de olsa çalışan bir klimayı çöpe...
  4. TheRebel35

Satın Alma Önerisi Klima Önerisi (İzmir) *Daikin Alındı*

Merhabalar İzmir/Torbalı ilçesinde 1 senelik apartmanın çatı katında (çatı sandviç panel) oturmaktayım sadece soğutma amaçlı salon öncelik diğer odaları da iklimlendirebilecek şekilde bir klima düşünüyorum, forumumuzdan da gerekli marka model araştırmalarım sonucunda hem çatı katı olmasından...
  5. yusufoğur

Satın Alma Önerisi Düşük Voltajlı bağ Evi İçin klima önerisi istiyoruz

Bağ evimize 18.000 BTU'luk bir klima bağlatmak istiyoruz ama bağ evimizde şöyle bir sıkıntı bulunmakta; elektrik voltajı her zaman düşük gelmekte. Dalgalanma değil, yanlış anlamayın, yani yüksek hiçbir zaman gelmiyor. Sadece ve her zaman düşük geliyor. O yüzden önereceğiniz klimanın tüketimi çok...
  6. narug

Satın Alma Önerisi 18.000 BTU F/P Klima Önerisi *Kaira Alındı*

Merhaba, İstanbul Kağıthane'deki evim için 18.000 BTU'luk bir klima arayışındayım. Salonumda klima altyapısı mevcut durumda ve salonum yaklaşık 20 metrekare. Evim gün batımlarında güneş alıyor. Benim amacım salonda çalışan klimayla evi de bir nebze olsun serinletmek (Serinletilecek toplam alan...
  7. Neyzen

Mitsubishi Klima

Adem abi tekrardan merhabalar... Senin sayende güzel bir televizyona sahip oldum, bunun için teşekkürler :) Şimdi biraz da klima hakkında bir kaç sorum olacak? ''Mitsubishi Diamond SRK50ZSX-W(S) A++ 18000 BTU'' uzun süredir bu modeli takip ediyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda SEER ve Scop...
  8. Adem Helvacı

A101 Satışı TCL Elite 18.000btu KESİN VAKUMLU MONTAJ 17299TL

Yani HTS teknik Hizmetler Genel Müdüründen BTÜM MONTAJLARIN vakumlu yapılacağının taahhütünü almış bir platform olarak TCL Elite 18.000BTU klimaların A101 de 17299tl ye satıldığını da duyurmayalım mı? ''Ürün tam bakır, aradaki borular bakır, Kompresör GMCC, montaj vakumlu daa naapak'' der gibi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri