Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

55qa9700

1. T

Teknik Soru Vestel 55qa9700 Qled televizyon

Arkadaşlar merhaba geçenlerde vestel 55qa9700 qled televizyon aldım HKC PT550GT01-1 panel çıktı ben LG IPS panel bekliyordum ama şansımıza hkc panel geldi 1 haftadır deneyimliyorum bu televizyonu kullanan var mıdır görüntü kalitesi canlı yayınlarda beni tatmin etmedi yada benmi beklentiyi yüksek...
  2. G

55UA9700 ilk deneyimler.

Renk kartelası baya güzel renkler baya dolgun. Qled ve Ips ekran olması en büyük etken. 4k youtube videolarında drone görüntülerinde hafif atlama var. Hareketli görüntülerde bu olay fark edilebiliyor. Hareketli görüntülerde blurlanmada oluyor. (ghosting). Tabi bu videolardanda kaynaklanabilir...
  3. zafer94

Satın Alma Önerisi Siyahları iyi gösteren, google tv

Merhabalar, Çeyiz için 6 ay sonra kullanmalık bir televizyon arayışım var bütçem 20.000 tl eğer değecekse +%15 falan daha verebilirim. Evimizde kullanmış olduğumuz televizyon 32D5000 tahminimce 10 sene önce falan aldık ve görüntüsünden çok memnunum, özellikle siyahlar çok net, bulutlanma yok...
  4. G

Satın Alma Önerisi 55" TV Tavsiyesi

Öncelikle herkese iyi forumlar. Forumdan çok istifade ediyorum, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yaklaşık 10-15 gündür tv arayışım sürüyor. Hocalarımızın tavsiyesi ve incelemesi üzerine bazı modeller belirledim fakat yine de bazı tereddütlerim olduğu için yardım rica etmek için konu...
  5. ismai.l

Vestel 55QA9700 Kullanıcı Gözünden İnceleme.

Önceki televizyonum 49UA9800'ün panel arızası vermesi sebebi ile Vestel tarafından onarımının yapılamadığı söylenip birebir 50QA9700 ile değişimi teklif edildi. 55QA9700 ü de aradaki 3400₺ farkı ödeyerek verebileceklerini söylediler ben de kabul ettim. Vestel'e buradan çok teşekkür ediyorum...
  6. M

Ürün Karşılaştırma VESTEL 55QA9700 Mİ? TCL 55C645 Mi?

Merhabalar TV alma arefesindeyim. Aslında düne kadar Vestel 55QA9700 alma konusunda kararlıydım. Ancak dün AVM de teknoloji mağazalarını gezince TCL55C645 biraz aklımı çeldi. Renkler daha canlı siyahlar ise gerçekten siyahtı. İki cihaz hakkında bilgisi olan varsa artıları eksileri nelerdir...
  7. enono

Satın Alma Önerisi VESTEL 55QA9700 vs TCL 50C645

Merhabalar, televizyon almayı düşünüyorum. Özellik filtrelemesi yaptığımda bu iki ürün gözüme iyi gözüktü. Hangisini seçmeliyim karar veremediğim için sizlerin fikirlerini almak istedim. Benzer özellikteki televizyon önerilerine açığım. Televizyonların güncel en ucuz fiyatları Vestel 17149₺ ve...
  8. I

Satın Alma Önerisi Qled önerisi 55 inç 65 inç

Adem Abi Merhabalar, yeni bir TV alma arifesindeyim Qled almak istiyorum, TV izleme açım karşıdan izliyorum salonum dikdörtgen oyun maç ve flim. aşırı bir TV alışkanlığı yok zaman buldukça takılıyorum, fiyat aralığım 20 bin gibi çok bütçe'de ayırmak istemiyorum eski TV LG 55LF650V modeliydi...
  9. Fikoloji

43qa9700 50qa9700 55qa9700 65qa9700

Atlama seçeneklerine erişmek için youtubeden izleyebilirsiniz. Giriş çıkış Portları; HDMI IN 3 USB 2 SCART yok OPTIC OUT 1 ETHERNET GİRİŞİ VAR DAHİLİ UYDU ALICISI KULAKLIK ÇIKIŞI 1 CI+ Modül GİRİŞİ USB CLONNING YOK PVR READY YOK Bağlantı ve Smart Özellikleri; WI FI VAR BLUETOOTH VAR...
  10. high_technology

Ürün Karşılaştırma VESTEL 55UA9090 vs 55QA9700 Değişim Hakkı

Selam Dostlar ? Vestel 55UA9090 modelini vestel yetkili satıcıdan aldım horoz lojistik ile geleceğini ve servis tarafından buqün kurulum yapılacağı söylendi. Dikkat etmem gereken veya talep etmem gereken bir durum test ettirme vs. gibi varmıdır. Aslında 55QA9700 de aklımdaydı lakin nasip bu...
  11. Adem Helvacı

Vestel'in 65qa9700 ve 55qa9700 modelleri

Sevgili Gökay Merhaba; Yazını satır satır okudum, seni gayet iyi anlıyorum ve en azından bakış açılarımızın ortak noktada bululabilmesi ve farklı bir görüş olması adına önce senden Samsung 60BU8000 model ürünü bir incelemeni rica ediyorum ancak bu televizyonu incelerken panelin üreticisi ve COF...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri