Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

65qa9700

1. H

VESTEL 65QA9701 TELEVİZYON HK.

Bu ay başında Vatan Bilgisayar tarafından satışı başlanan 65QA9701 daha doğrusu xxQA9701 model televizyonların bir önceki model xxQA9700 ile temel farkları nelerdir? Bilgi sahibi üstadlarımız bu konuda bilgilendirebilirlerse sevinirim, gece kampanyaları ile bu televizyon 21.870 TL gibi bir...
  2. I

Satın Alma Önerisi TCL 65P735 mi? Vestel 65Q9900 mü?

Merhabalar, iki televizyon arasında kaldım. Genellikle film, maç izlemek için kullanacağım. Ama ileride oyun konsolu almayı düşünüyorum. Bütçem 30k yı geçmiyor. 65 inç olarak bu iki televizyon arasında kaldım. Ek olarak 65QA9700 de ekleyebilirim belki. Hangisini tavsiye edersiniz, yardımcı...
  3. P

Ürün Karşılaştırma Toshiba 65QA5D63DT MI YOKSA VESTEL 65QA9700 Mİ

TOSHİBA 65QA5D63DT de 1- HKC PT650GT01-1 2- SAKAI SDP-JR645R3HA3L paneller varmış ama tam ayrıntılı yazı bulamadım. Vestel 65QA9700 de BOE Display Tipik Kontrast 1200:1 G to G 8ms Yapı Tipi ADS Çözünürlük ve PPI 3840×2160 UHD 68PPI Renk Desteği 8+2 10Bit 1,07 Milyar Antiglare oranı...
  4. D

Yeni Aldığım TV Ekranında Sarı Lekeler (Vestel 65QA9700)

Merhaba, Vestel 65QA9700 model yeni bir televizyon aldık. Televizyon iyi güzel hoş ama kenarlarda özellikle de köşelerde sapsarı lekeler var, siyahta veya koyu renkte pek belli olmuyor ama özellikle beyaz ve açık renklerde çok belli oluyor. Bu genel bir sorun mu yoksa bana mı denk geldi? Ne...
  5. M

Ürün Karşılaştırma Samsung 65cu8100 veya Vestel 65qa9700 mü dert sahibi olmak üzereyim ?

Merhaba ustadlar. Foruma yeni üye oldum. Son 1 haftadır takip ediyorum, çok iyisiniz. Maks 25 bin TL ye kadar televizyon alma hevesine girdim. O kadar çok seçenek var ki dert sahibi oluyorum :) 8 yıldır Samsung 48 inç fulhd kullanıyorum ve daha büyük televizyon 65 inç çıkma isteğim var. İki...
  6. buraknalcaci

Vestel 65QA9700

Merhabalar, Televizyonum dün testlim edildi. Kurulum yapılırken panel ile ilgili hiçbir sorun göremedim ancak kurulum yapan arkadaş gittikten sonra piksel testi yaparken beyaz ekranda, ekranın alt ve üst kısımlarında sarımtrak kısımlar olduğunu fark ettim. Diğer renklerde belli olmuyor. Bu...
  7. Fikoloji

43qa9700 50qa9700 55qa9700 65qa9700

Atlama seçeneklerine erişmek için youtubeden izleyebilirsiniz. Giriş çıkış Portları; HDMI IN 3 USB 2 SCART yok OPTIC OUT 1 ETHERNET GİRİŞİ VAR DAHİLİ UYDU ALICISI KULAKLIK ÇIKIŞI 1 CI+ Modül GİRİŞİ USB CLONNING YOK PVR READY YOK Bağlantı ve Smart Özellikleri; WI FI VAR BLUETOOTH VAR...
  8. Adem Helvacı

Vestel'in 65qa9700 ve 55qa9700 modelleri

Sevgili Gökay Merhaba; Yazını satır satır okudum, seni gayet iyi anlıyorum ve en azından bakış açılarımızın ortak noktada bululabilmesi ve farklı bir görüş olması adına önce senden Samsung 60BU8000 model ürünü bir incelemeni rica ediyorum ancak bu televizyonu incelerken panelin üreticisi ve COF...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri