Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

c845

1. B

Teknik Soru TCL C845 PANEL PROBLEMİ

Merhabalar daha önce tcl 65c845 modelinde siyah ekranda ses geldiği için TV değişimi yapıldı. Lakin bu yeni gelen tvde özellikle futbol maçlarında kamera hareketlerinde, gökyüzü, açık renk sahnelerde belirginleşen leke problemi var(vertical banding mi dse mi bilmiyorum). Lcd led teknolojisi...
  2. Ebk

Satın Alma Önerisi Lg OLED65CS3VA

Merhaba, Lg OLED65CS3VA hakkında düşünceleriniz nelerdir. Şuanda lg.com üzerinde bulunan 5.000tl yakıt kampanyası mecvut. Tv kullanım amacım daha çok platform üzerinden film izlemek. Haftada ortalama 40-45 saat bir kullanımım olacak. OLED65CS3VA mü alınmalı yoksa tcl 65c845 Yönelmeli miyim...
  3. B

Teknik Soru Tcl c845 rahatsız edici ses ve panel kontrol

Merhabalar, yeni aldığım tv'yi test ederken bobin vızıltısı(coil whine) benzeri bir ses duydum özellikle siyah ekrandayken bu ses net bir şekilde geliyor. Bu sorunla ilgili birkaç video yükledim. Bunun sebebi nedir? Bu bir arıza mıdır? Bu durumda ne yapmak gerekir? Yardımınızı bekliyorum...
  4. B

Satın Alma Önerisi Tcl c845 alternatifi tv

Merhabalar Tcl c845 sipariş ettim lakin ürün kargoda hasarlı geldi ben de teslim almayıp iade ettim. Şuanki fiyatları da arttı. Bu tv'ye alternatif bir model var mıdır ya da fiyat düşüşü beklenmeli midir?
  5. T

TCL C845.745.645 serisi

TCL C845..745..645 yerli üretim diye satılıyor.bilkom arcelik..paneller ve kalite avrupa usa ile aynı mı?yoksa yerliye çok özel mi..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri