Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

f950

1. adilkahraman

Onvo F950 Serilerinde Ek Program Kullanmadan APK Yükleme

Merhaba arkadaşlar, Onvo F950 Google TV serileri için herhangi bir ek program kullanmadan kendi yüklü olan MultiMediaPlayer (MMP) isimli uygulama sayesinde USB üzerinden APK yükleme adımları; (APK dosyası USB içine eklenmiş olması gerekmektedir)
  2. A

Teknik Soru Onvo 55 F950 Turksat Kurulum

Hocam merhabalar servis de dahil olmak üzere bir türlü Turksat Kurulum yapamadık eski uydu alıcıyı HDMI ile bağlayınca oluyor fakat TV de bir türlü sinyal alamadık. Turksat kurulumu nasıl yapılıyor acaba bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
  3. emresofuoglu

Onvo f950 ekran boyutu ve alışveriş

Herkese Merhaba. Başlıkta da belirttim gibi ONVO f950 serisi alma aşamasındayım. İzleme mesafem 2.80 mtlerde. Daha önce 50 inc kullanıyordum 55 inçe yükselme hevesim vardı. Şimdi acaba 65 yapabilir miyim diyorum. Ölçtüm biçtim biraz büyük olacak gibi görünüyor. 55f950de karar kılmış gibiyim...
  4. Adem Helvacı

60hz Ucuz TV de 120hz Destekli Konsol ile Oyun Oynanır mı?

Genellikle her televizyon için soruluyor ''Oyun performansı nasıl?'' diye Öyle ilginç bir durum ki bunun cevabı görece. Eğer hata bulma yolundan giderseniz bulursunuz, keyif alma modunda takılırsanız ortaya şu videodaki gibi keyifli sonuçlar çıkabiliyor. Televizyon ONVO 50F950 Panel INNOLUX...
  5. Adem Helvacı

ONVO F950 Video Çekiminde Cevaplanacak Sorularınız

Dostlar Günaydın; Bugün sevgili @İlteriş Yılmaz ile bu televizyonun çekimlerine gireceğiz. 50F950 ve 55F900 modelleri elimizde testte şu an, genel anlamda bütün specler de elimizde. F950 ve ONVO ile ilgili merak ettiklerinizi videoda sizin adınıza cevaplamamızı isterseniz sorunuzu buraya...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri