Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

philips 65pus8808

1. M

Teknik Soru 65pus8808 ekranda izler var

Merhaba arkadaşlar, 22 Şubat'ta internet üzerinden Philips 65pus8808 tv aldım. Akşam çalıştığım için tv yi gündüzleri izliyordum. Fakat haftasonu akşam izlediğimde karanlik sahnelerde yada koyu sahnelerde izler fark ettim. Daha sonrasında arıza kaydı açtırdım. Servisle görüştüm fakat bana...
  2. A

Satın Alma Önerisi Televizyon

Merhaba yılbaşı zamları gelmeden televizyon almak istiyorum 55 inç sadece film maç izliyorum ama ileriye dönük bir televizyon olsun istiyorum Philips 8808 /8807 /ler arasında sanırım sadece Google farkı var fakat bunlara gerek yok deyip Philips 8507/8508 mi alsam ama bunların arasındaki farkı...
  3. G

Teknik Soru Panel bilgisi?

Merhabalar etiketten panel bilgisi söyleyebilir misiniz
  4. G

Teknik Soru Tv’de bu siyah ekran normal mi?

Dostlar iyi forumlar. @Adem Helvacı abi instagramda piksel kontrol uygulaması paylaştı görmüşssünüzdür bende indirip bakayım dedim. Forumda daha önce bu tv hakkında konu acmıstım vertical banding vardı belki gören vardır her ne ise bir de siyahlara bakayım dedim baya bir şok oldum sizde...
  5. G

Teknik Soru Philips 65pus8808 görüntü normal mi?

Çıplak gozle daha fazla belli oluyor. Sizce bir ayardan mı kaynaklı yoksa panelle mi alakası var? Ozellikle bu renk tonlarında ve maç izlerken daha fazla belli oluyor. görsel ve videolar için link: https://drive.google.com/drive/folders/1djzTmMnu9oz1OrzJ9JTWC8-sWSCXpOWJ
  6. G

Teknik Soru 65pus8808 Tv hakkında genel soru

Merhabalar philips 65pus8808 satın aldık. bugun elimize ulastı kurulum yapıldı. panelde bir sorun göremedim. gördüğüm kadarıyla ölü veya canlı piksele de rastlamadım fakat maç izlerken özellikle exxen canlı yayınlarda youtube özet izlerken falan futbol topu böyle ışınlanarak gidiyor sanki 10 fps...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri