Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

tcl 55c745

1. Eren Çam

Satın Alma Önerisi Televizyon önerisi

Bütçe 25000 35000 (duruma göre bütçe biraz artabilir) 55" 100hz+ ekran konusunda bilgisizim (QLED, MİNİLED, OLED..) Çok sık dizi/film izliyorum hatta hergün diyebilirim ve oyunda oynayacağım için hz yüksek olsun istiyorum TCL 55C745 düşünüyorum ama phlipsin AMBILIGHT özelliğide beni çekiyor...
  2. E

Teknik Soru TCL 55C745 SARI LEKELENME SORUNU

Merhaba, Malum tv'yi alalı 3 ay oldu ya değişik sorunlar çıkacağı bariz belliydi. (çıkmasa şaşardım.) Üründe sağ alanda uzun 35-40 cm uzunlukta 2-2,5 cm civarı kalınlıkta bir dikey lekelenme vardır, bu gri ekranda daha çok belli olmaktadır. Bu lekelenme tam olarak nedir? Bilgi vermenizi rica...
  3. I

Satın Alma Önerisi TCL 55C745 - Bu fiyata daha iyisi var mı ?

Merhabalar, Yeni bir televizyon almak istiyorum ve 55 inç boyutunda bir model arayışındayım. Beklentim, yüksek çözünürlükte film ve dizi izlediğimde iyi performans göstermesi ve aynı zamanda televizyon kanallarını da tatmin edici bir şekilde gösterebilmesidir. TCL 55C745 şuanda ortalama 35.000...
  4. terina

Satın Alma Önerisi 30 bin TL 55 inç QLED TV Tavsiye

Aile evine TV alınacak. Daha önceki televizyon 12-13 yıllık, yani TV'nin dayanıklı olması önemli. OLED bir tercih değil. İnternet üzerinden veya HDD takıp yüksek kalite film izleyebilecekleri, Netflix, türevi yayınlarda sorun çıkartmayacak TV arıyorum. TCL 55C645 ile TCL 55C745 arasında kaldım...
  5. scofield2

Satın Alma Önerisi Playstation 5 için tv tavsiyesi

Merhaba, Playstation 5 aldım fakat televizyonumuz eski işimi görmüyor bu nedenle yeni bir tv almak istiyorum bütçem 30-36 bin civarı, 55-65 inch arasında kaldım aslında kendi odama alacağı için çok önemli küçük olması çok önemli değil film, dizi ve oyun için kullanacağım. Kendim birkaç model...
  6. E

TCL 58P733 VS 55C745

MERHABA ADEM BEY BİM DE LG MARKA BİR TELEVİZYON GÖRÜP ALACAKTIM İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPARKEN ŞÜKÜRLER OLSUN SİZİN VİDEONUZA DENK GELDİM VE SONRASINDA İYİ CE ARAŞTIRMA YAPARKEN TV ALMA KARARIMI BİRAZ ERTELEDİM SUAN BÜTCEM 20BİN TL İKİ TV ARASINDA KALDIM BÜTCEMİ KARŞILAYAN TV TCL 58P733 AMA BENİM...
  7. T

TCL 55C745 TV KALİTESİZLİĞİ // 10 TANE ÖLÜ PİKSEL

Merhabalar, TCL TV almayın, aldırmayın diyerek ve Türkiye'deki genel kalitesizliğe dair serzenişlerimi de içeren bir yazı yazmak istedim. Yazdıklarımın tamamı kendime ait görüşler olup, hiç kimseyi bağlamamaktadır. Geçen hafta Media Markt mağazasına gidip TCL 55C745 TV satın aldım. Yetkili...
  8. E

Satın Alma Önerisi TCL 55C645 mi 55C745 mi?

Merhaba arkadaşlar,Bu iki model arasında kaldım.TCL seçmemin sebebi android tabanlı olması ve uygulama yüklenebilmesi.Aslında yıllardır Samsung kullanan biri olarak bu markaya karşı çekincelerim var.Oyun oynamayacağım.C745 için fark vermeye değer mi?ayrıca C745 de memc özelliği de yok...
  9. t.mustafaoglu

Teknik Soru Tcl Qled tv

Merhaba forum sakinleri ve Adem bey, tcl 55c735 ve tcl 55c745 arasındaki ne gibi farklar var? Eğer mümkünse bilgilerinizden faydalanmak isterim.
  10. S

TCL C745 aldım ?

Merhaba arkadaşlar; Teknosadan indirimle TCL 55C745 aldım. Hediye Artı 2 yıllık ek garanti, kasko ve kulaklıkla 28500 liraya geldi. Son dakika Samsung q80c den vazgeçip bu televizyona karar verdim, uluslararası puanlamada daha yüksek puan alışından ve fiyatından dolayı. Bir kaç gündür...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri