Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

tv seçim rehberi 2023

1. B

Satın Alma Önerisi 10 yıllık tvmi büyütmek için yardım.

23 m² salonumda 3,5-4 metre uzaklıkta çoğunlukla karşıdan LG 42LM640s 2012 model Tvmi artık smart özelliklerini yitirmesi sebebiyle Mi box 1.nesil ile kullanıyorum. Netflix,Youtube,Ps4 ve Maç yayınları için arada ulusal kanalları izlemek daha büyük ve 4k 65 inç bir cihaza geçiş yapmak...
  2. Ömergrpnr

Teknik Soru Tcl tvlerde ambilight teknoloji yapmak

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle uzun araştırmalar sonucu 58p635 model tvyı alacagım sayın @Murat ALA ve sayın @Adem Helvacı abilerim sayesinde. Bu tvlere ambilight teknoloji yapmak mümkünmü phiılpsin teknolojileriyle uyumlumudur kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim.
  3. Ömergrpnr

Satın Alma Önerisi Hangi tv?

Selamuun aleyküm forum sakinleri. Bir kac haftadır tv almak ıcın arastırmalar yapıyorum fakat hala net olarak kafamda bir tv belirmedi. @Adem Helvacı abimin videolarını izledim bilgim oluştu biraz. Yaklasık 10 12 bın arası tv arıyorum. Salonda koltuk ve tv arası 3 metre. Genelde karasal yayın...
  4. S

Satın Alma Önerisi 39-43 İnç Arası TV Tavsiyesi

Selamlar Adem Abi. 39 İle 43 inc arası televizyon araştırıyorum. Almayı düşündüğüm birkaç ürünü sana sormak istiyorum. Aşağıdakiler dışında da öneriye de açığım Adem abi. 1- Techwood 43F01 : Vestel üretimi olması iyi. Ama akıllı özelliği yok. 2- Next YE-42020GG4 3- Axen AX39HDAL13 4-Woon...
  5. İlteriş Yılmaz

Televizyon TV Seçim Rehberi 2023 - Hangi Televizyonu Almalıyım ? Tv Satın Alma Rehberi

TV Seçim Rehberi 2023 - Hangi Televizyonu Almalıyım ? Tv Satın Alma Rehberi başlığı bizim geçtiğimiz aylarda oluşturduğumuz bir başlık. Ancak hem ürünlerin hala piyasada var olması hem de temel mantığın hep aynı kalacak olması sayesinde konu güncelliğini koruyor. Bu nedenle televizyon...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri