Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

#vestel65qa9700

1. sakaleite

Satın Alma Önerisi Panel değişikliği mi yoksa yeni bir Tv mi ?

Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. TV üzerine en iyi forum sitesine hoşbuldum. Bir derdim var. Yardımını rica ediyorum. Philips 55pus8602/12 marka model televizyonum panel arızası verdi ve panel değişimi yapılması gerekiyor. Fiyatı da yaklaşık 12500 TL. 2018 yılından beri kullanıyordum...
  2. D

Ürün Karşılaştırma Vestel 65QA9700 den Vestel 75U9520 ye gecilir mi?

Cumleten selamlar arkadaşlar.. Kullanmakta oldugum Vestel 65QA9700 cihazim buyuk ihtimalle degisim olacak.. Görüntü kalitesinden, ozellikle siyah kalitesinden,sesinden cok memnunum.. biraz daha buyuk alayim diyorum, yerine Vestel 75U9520 almayı düşünüyorum, Ama görüntü kalitesi QA9700 ile çok...
  3. M

Satın Alma Önerisi Q9900 vs QA9700

Merhaba televizyon alma evresindeyim 55 ekran veya 65 ekran düşünüyorum. Biraz forum dolaşınca VESTEL markasının servisi diğer servis sağlayıcılarına göre biraz daha iyi olduğunu gördüm ve iki model belirledim. Maç ve film izlemek için belki ilerliyen zaman oyun konsolu takıp oyun oynamak için...
  4. D

Satın Alma Önerisi Vestel 65QA9700 - Vestel 65UG9630 arasında tercih?

Merhaba; TV alma konusunda bilgi ve fikir rica edeceğim. Tabi öncelikle inceleriz.com yönetimine teşekkür etmek istiyorum. Böyle güzel bi site ve forumla bizleri bilgilendirdiğiniz ve bilgi paylaşımlarını sağladığınız için çok teşekkür ederim. Kullanım amacı dizi-film platformları olarak 65”...
  5. D

Yeni Aldığım TV Ekranında Sarı Lekeler (Vestel 65QA9700)

Merhaba, Vestel 65QA9700 model yeni bir televizyon aldık. Televizyon iyi güzel hoş ama kenarlarda özellikle de köşelerde sapsarı lekeler var, siyahta veya koyu renkte pek belli olmuyor ama özellikle beyaz ve açık renklerde çok belli oluyor. Bu genel bir sorun mu yoksa bana mı denk geldi? Ne...
  6. esgorada

Satın Alma Önerisi Apple tv icin 65qa9700/65q9900

Selam arkadaşlar, daha önce @Adem Helvacı hocam ile konuşmuştuk fakat seçenekleri ikiye indirince sormak istedim. Siz olsaniz hangi modeli tercih edersiniz? Evdeki Philips tv de zamanla yavaslama sorunu yasadigim icin Android den korkmuyor degilim yeri geliyor input bile degistirirken sinir...
  7. F

Ürün Karşılaştırma TCL 65C635- Vestel 65QA9700 ?

Merhaba 65 inç tv arayışımda bütçem ve beklentilerim özelinde 2 model arasında kalmış gibiyim. Olede bütçe yetmediği için Qled düşünüyorum. Düşündüğüm iki model arasından hangisini neden tavsiye edersiniz? Yerli olması veya servis ağını pek sorun etmiyorum. TCL 65C635 ile Vestel 65QA9700 ? Veya...
  8. HasanSeven06

Satın Alma Önerisi VESTEL 65QA9700 VESTEL 65UA9090

Merhaba,uzun bi uğraş sonucu adem abinin de tavsiyleri ve yardımı üzerine 65UA9090 ve 65QA9700 Tv arasında kaldım.Vesteloji yotube kanalında izlediğim Qled ve led tv karşılaştırma videosunda Qledin çok parlak,göz alıcı ve doğallıktan uzak olduğu kanaatine vardım.9090 ı alıcam gibi duruyo fakat...
  9. buraknalcaci

Vestel 65QA9700

Merhabalar, Televizyonum dün testlim edildi. Kurulum yapılırken panel ile ilgili hiçbir sorun göremedim ancak kurulum yapan arkadaş gittikten sonra piksel testi yaparken beyaz ekranda, ekranın alt ve üst kısımlarında sarımtrak kısımlar olduğunu fark ettim. Diğer renklerde belli olmuyor. Bu...
  10. F

65 QA 9700 sipariş verdim.

Cihaz bir hafta içinde elimde olacak. Işık sızmazı bannding umarım sıkıntılı bir cihaz gelmez. ayrıntıları yine burada paylaşacağım.
  11. Blade2023

Satın Alma Önerisi VESTEL QA SERİSİ Mİ? Q MU? VS...

Merhaba, Adem abi ve arkadaşlar. Şartlar gereği Vestel ya da Grundig dışında televizyon alamayacağım. Merhaba, Adem abi. Şartlar gereği Vestel ya da Grundig dışında televizyon alamayacağım. Bütün platformları seyrediyoruz. Film izlemeyi seviyoruz. Uzaklık 3metre. 65" istiyoruz. Maç seyretmeyi...
  12. M

#Vestel65qa9700 tarayıcıdan video oynatamama

Vestel65qa9700 internet tarayıcısından maçı izlemek için giriyorum opera.28 i opera.31 e yükseltin diyor. Nasıl yapacağımı bulamıyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı acaba

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri