Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sizin o botların bir de çelik burun zorunluluğu vardır şimdiİlk başlarda asla anlaşamadığımız, sonrasında makul yerde buluştuğumuz kesim işte budur! Çünkü biz bot giyerken, onlar spor ayakkabı ile gelirler. Biz baretle dolaşırken şapka ile girerler sahaya. Öyle nazlı istekleri olur ki aman aman. Neyse bir miktar sinirlendim ama kendimi tolere edebilirim![]()
Ya seni olmayan kız kardeşim yerine nüfusuma alabilirmiyiz.Yaa işte. Biz gelelim, size uygun ortam hazırlayalım, sonra siz gelin şurası olmamış, burası yanlış. Viski de ister misiniz çalışırken iyi gider![]()
Senden de itiraz gelmediğine göre tespitlerim şu an'a kadar yerinde görünüyorAha soruşturman olmuşuz. Soru sormak, meraklı olmak iyidir.
Ne münasebet, şu an onu araştırıyorum bikeremYine mi unuttun?
Ne münasebet, şu an onu araştırıyorum bikerem![]()
Sahtekâr bunlar
@Rüstem ben hangi prizi alıyordum kafam karıştı, Bana gerilim değerlerini log olarak alabilecek olduğum lazımdı, 170 küsür lira gibi bir şeydi
Hemen sepete ekledim.
Şimdiye kadar indirime girmediyse, muhtemelen indirime girmez artık.Hemen sepete ekledim.
Tekerlek işine ne diyorsun? Bunun fiyatı zaten buydu diye hatırlıyorum.
Seninle konuştuğumuzda sen 39 saat kaldı dediğinde yine aynıydı.
Aslında makul ürün de, şu an kullanacak yer düşünemedim
Aslında ofise koyup test için gelen TV'lerin görüntülerini 7/24 yayınlayabilirsinizAslında makul ürün de, şu an kullanacak yer düşünemedim![]()
??Evet biraz önce fark ettim onu da çok çok mutlu oldumAma şimdi şöyle bir sorunum var. @Yelda Helvacı abla baretli fotoğraf istedi benden, buldum profil fotoğrafı yapacağım. Ve baretli halde hiç gülmediğimi fark ettim
Tek güldüğüm fotoğrafım var onda da ustaların ikramı sarı kola, pardon "sarı kula" içerken
![]()
E o zaman çözdük aslında ya. Söylemeye bile gerek yok çünkü o viskili yazılımcıSöyle o @Rüstem 'e, Erkek kardeşim var, kızkardeşim yok, hemen satarım kendisini![]()
Ya seni olmayan kız kardeşim yerine nüfusuma alabilirmiyiz.
Sen ne kadar çok benimle aynı kafadan çıktın
''İsyankâr ruh 2'' filmi bile çekeriz biz seninle![]()
Yay burcu işte ?E o zaman çözdük aslında ya. Söylemeye bile gerek yok çünkü o viskili yazılımcı
İsyankarız da ikimiz işte, bence nüfusa cup geçebilirim![]()
İşte ufak bir nüans farkı var. Ben de sahalara ilk çıktığımda en fazla baret vardı şimdi baret, yelek, çelik burun üstüne bir de koruyucu gözlük, vay efendim maske, gündüzleri de siyah gözlük olsun gözcağızlarımız hasar görmesinler... İş yapmak daha kolay yahuSizin o botların bir de çelik burun zorunluluğu vardır şimdi
Pardon gençler, ömrünün bir kısmını inşaatlarda klima ankastre tesisatı çekmiş birisine baretle botla hava atamazsınız![]()
A aa kimmiş o yay? Ben yayımYay burcu işte ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.