Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Gree Airy Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ogzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ogzz

Yeni Üye
Yeni Üye
Herkese iyi forumlar,
Sizlere sormak istediğim bir kaç konu var. Yardımcı olursanız sevinirim. Klima bugün normal bir şekilde çalışırken birden şartel attı, şarteli kaldırıp tekrar klimayı çalıştırdığımda iç ünite panelde ısı göstergesinin üstünde eklediğim resimdeki işaret çıktı bu bir arıza göstergesi olabilir mi acaba ya da arıza değilse nedir. Ne yaptıysam geçmedi çünkü, bu arada şartel attığı sırada başka hiç bir elektrikli alet çalışmıyordu şartelin atmasına sebebiyet verecek bir şey yoktu.
Birde bir şey daha sormak istiyorum klimayı 23 derecede calıştırdığım zaman kısa bir sürede odayı 24, 25 derecelere getirip ortalama 20, 25 dk kadar duruyor sonra tekrar çalışmaya başlıyor tabii bu arada ortam ısısı 22 lere kadar düşüyor oda küçük geliyordur diye koridorunda kapısını açtım bu sefer çalışma süresi biraz daha uzadı ama süreklilik yok çalışıp ortam ısındı mı duruyor hemen buda bir ısı farkı yaratıyor haliyle üşüyoruz. Normal mi bilemedim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

IMG-20241215-WA0004.jpg

Herkese iyi forumlar,
Sizlere sormak istediğim bir kaç konu var. Yardımcı olursanız sevinirim. Klima bugün normal bir şekilde çalışırken birden şartel attı, şarteli kaldırıp tekrar klimayı çalıştırdığımda iç ünite panelde ısı göstergesinin üstünde eklediğim resimdeki işaret çıktı bu bir arıza göstergesi olabilir mi acaba ya da arıza değilse nedir. Ne yaptıysam geçmedi çünkü, bu arada şartel attığı sırada başka hiç bir elektrikli alet çalışmıyordu şartelin atmasına sebebiyet verecek bir şey yoktu.
Birde bir şey daha sormak istiyorum klimayı 23 derecede calıştırdığım zaman kısa bir sürede odayı 24, 25 derecelere getirip ortalama 20, 25 dk kadar duruyor sonra tekrar çalışmaya başlıyor tabii bu arada ortam ısısı 22 lere kadar düşüyor oda küçük geliyordur diye koridorunda kapısını açtım bu sefer çalışma süresi biraz daha uzadı ama süreklilik yok çalışıp ortam ısındı mı duruyor hemen buda bir ısı farkı yaratıyor haliyle üşüyoruz. Normal mi bilemedim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Ekli dosyayı görüntüle 22366
hocam varsa kullanım kılavuzlarına bakma şansınız oldumu acaba?
orada simgenin ne ise yaradığını yazabilir.

birde klima kaç btu ve oda kaç metrekare acaba :alala

hocam varsa kullanım kılavuzlarına bakma şansınız oldumu acaba?
orada simgenin ne ise yaradığını yazabilir.

birde klima kaç btu ve oda kaç metrekare acaba :alala
Kullanım kılavuzuna baktım ama bulamadım, kumanda görselleri ile bilgi var sadece. Oda ise 38 metre kare koridorla birlikte 48 oluyor. Klima ise 18000 BTU.

Kullanım kılavuzuna baktım ama bulamadım, kumanda görselleri ile bilgi var sadece. Oda ise 38 metre kare koridorla birlikte 48 oluyor. Klima ise 18000 BTU.
oda ve btu çokta orantısız değilmiş
şu simgeyi bir araştırma yapayım bakalım ne çıkacak.

Fan kademesini %80yapın büyük ihtimal kapanmayacak kompresörü kısmak zorunda kalacak 🤔

abi resimde çok net belli olmuyor ama muhtemelen o simgede ısıtmada çalıştığını gösteriyordur.
Aynen dostum ısıtmada olduğunu gösteriyor. Uzun süre kapalı kalmasıyla ilgili bir ihtimal daha var klima tavana yakın olduğu zamanda denge kuramıyor. 🙂

Daha öncesinde böyle bir simge yoktu yeni çıktı bende bir sıkıntı var diye düşündüm.
anladım hocam
o simgeyi nette bulamadım muhtemelen klima yeni seri olduğu için olabilir AİRY için fazla bilgi yok.
güneş değilde kar simgesine benzettim ben onu

Klimanızda hiç bir sorun yok o klima öyle çalışıyor. O işarette ısıtma işareti öncesinde o işaret olmaması gibi bir durum olamaz 👍

Klimanızda hiç bir sorun yok o klima öyle çalışıyor. O işarette ısıtma işareti öncesinde o işaret olmaması gibi bir durum olamaz 👍
Klimanın montajını yapan arkadaşa sordum, klimanın modunu gösteriyor dedi oda, bende bu simgeyi ilk defa gördüm sanki şu an şüphe duydum kendimden.

Hangi şehirde oturuyorsun. Evde montalama var mı alt katta oturan ve ısıtma kullanan var mı? 20 dk da o kadar ısı düşmesi biraz fazla geldi bana

Hangi şehirde oturuyorsun. Evde montalama var mı alt katta oturan ve ısıtma kullanan var mı? 20 dk da o kadar ısı düşmesi biraz fazla geldi bana
Muğla Fethiye'deyim abi ben alt katta klima üst katta klima kullanıyor. Mantoloma yok diye biliyorum yalnız benim salonda balkon dahil olduğundan camlardan kaynaklı bir ısı kaybı var sanırım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri