Hadi iyisin, geliyor kankan

Yansın geceler, Pelinsular Eceler

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hadi iyisin, geliyor kankan
Oraya biz gelemesek de sen varsın abi nolcek yani?tebriklerdoğu karadeniz ofisi de gelir mi acaba
![]()
Kardeşim gönülden teşekkürlerimlehayırlı uğurlu olsun abi??
Şu an yolda olman lazım, başladı mı yolculuk? Gece iyi dinlendin mi?Daha yeni başlıyoruz abim. ????![]()
Çok teşekkürlerhayirli olsun Allah işinizi rast getirsin
Birşeyler başarabilmişsek sizlerin sayesindeHayırlı olsun daha iyi yerlere geliriz umarım hep birlikte
Kardeşim benim, bu yola çıkarken bugünleri en baştan görmüştük hep birliklteHayırlı olsun çok sevindim
Dinlendim dinlendim. Ufaktan çıktım yola. Sakin sakin gidiyorum abi. ?Şu an yolda olman lazım, başladı mı yolculuk? Gece iyi dinlendin mi?
Gerçi sen yolların ve dağların adamısın![]()
Valla hocam baktık ki sevgili İlteriş'in ömrü yollarda geçliyor İstanbul Ankara vs firmalar ile görüşmelerle.Hayırlısı olsun
Bol projeler ar arda gelsin
sevinçler her daim kalsın
Hadi bakalım. Sen buraları bırak yola bak şimdi.Dinlendim dinlendim. Ufaktan çıktım yola. Sakin sakin gidiyorum abi. ?
Çok teşekkürlerHayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim.
Gönülden teşekkürlerimi sunuyorumHayırlara vesile olur inşallah.
Orçun babaaaaa, seninle de işim var sen öyle kenardan kenardan takılamazsın öyleHayırlısı olsun.![]()
Olsun canım, nasılsa birgün herkes Beşiktaşlı olurBeşiktaş olması beni bir nebze üzdü ama neyse bir şekilde halledeceğiz artıkHayırlı olsun
![]()
Evet, hatta @Beril bu ofis sayesinde İstanbul buluşmasına gelecek olanları evinde ağırlamaktan kurtulmuş olduHayırlı olsun abiartık çay içmeye gelebiliriz
![]()
EyvallahHayırlısı olsun![]()
Abilerin gülü, çok teşekkür ediyoruz güzel dileklerin içinRabbim yolunuzu açık etsin hayırlı uğurlu olsun beşiktaş tarafına işim düştükçe uğrarım inşallah bence elektronik trafiğinin en iyi yerinde açılmış olması güzel olmuş nice başarılara.![]()
![]()
Cansın abim, sağ olasın.Hadi bakalım. Sen buraları bırak yola bak şimdi.
Yolun açık, bahtın güzel olsun ???
Aşkolsun yaaaa, mangal yakmayı birtek ilteriş mi biliyor sanki?Tebrik ederim @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz . Herşeyin iyisine layıksınız. Şu saatten sonra İlterişle görüşmem ? Güyaa mangal yakacaktık saklı cennetlerde, İstanbulun ancak hava sahasından geçerim![]()
Çok teşekkür ederizHayırlı olsun, böyle değerli bir platformun büyümesi çok değerli. Başarılarınızın devamı dilerim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.