injjelerijjAha aha siz İstanbul un gece hayatına bile inceleme çekersiniz![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
injjelerijjAha aha siz İstanbul un gece hayatına bile inceleme çekersiniz![]()
Abi buzlu olan su. Ben sek içiyorum, buzu atar mıyım içineAbisinin yanında
Rakıya Buz?
Rakı denen şeyin kendisi soğuk, suyu soğuk ama buzsuz olur. Donacak kadar da soğuk olmaz rakı mesela.
Buzludan değil de ''buz gibi olandan'' deseydin olurdu![]()
Vay rakıyı sek içiyor ben inceleriz cafe deki ankete kullandığım oyu değiştireyim.Abi buzlu olan su. Ben sek içiyorum, buzu atar mıyım içine![]()
Uf ya anket bittikten sonra söyleseydim keşkeVay rakıyı sek içiyor ben inceleriz cafe deki ankete kullandığım oyu değiştireyim.![]()
Bakma sen, Rakı sek iyidir ama Rakının adabına göre bunu pek doğru bulmuyorlar. Hele ki Metin abimiz kesinlikle duymasın lütfenAbi buzlu olan su. Ben sek içiyorum, buzu atar mıyım içine![]()
Ankete aslan yürekli beril şıkkı da koyulabilir.Uf ya anket bittikten sonra söyleseydim keşke![]()
Abi böyle giderse yayıncı olacaz çare yok. Çevremde baya bir insan söylüyor youtube'dan işte twitch'den yayın açayımmış soru cevap yapayımmış falan. Kameram yok işte pc yetersiz mikrofonum yok monitör lazım diye diye oyalıyorum ama yok yani onları da sağlarlarmış yayın yaparsam.Bizim kendimiz birer işiz be abi
Sana bana hayat boyu boş durmak yok![]()
Sağlasınlar ve çık mecraya Orçun hata ediyorsun bence.Abi böyle giderse yayıncı olacaz çare yok. Çevremde baya bir insan söylüyor youtube'dan işte twitch'den yayın açayımmış soru cevap yapayımmış falan. Kameram yok işte pc yetersiz mikrofonum yok monitör lazım diye diye oyalıyorum ama yok yani onları da sağlarlarmış yayın yaparsam.Köşeye sıkıştım bahanem kalmadı artık.
![]()
Abi öyle birşey olursa zaten kesin duyururum.Sağlasınlar ve çık mecraya Orçun hata ediyorsun bence.
Sayımız artmalı doğruları söyleyenler olarak
Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa onu da söyle![]()
Ohooooo sen yorumları görsen , ülkedeki cehalet seviyesinin yazıya dökülmüş haliAbi öyle birşey olursa zaten kesin duyururum.Sohbet muhabbette döner, öyle soru cevap falan birşeyler döner. Ha biri çıkar sese bak şuna bak buna bak derse abi sövebilirim, o beni gıcık eder. Sonra denmesin yani adam küfürbaz çıktı yok bilmemne oldu ben o kadar hakim olamıyorum.
![]()
Abi ben şeyde koptum, biri oraya kadınlık hormonu da sormuş. Neymiş doğum kontrol hapı içen kadınlar idrar yoluyla sulara salıyormuş falan. Onlar çıkıyormuymuş. Valla evde birazcık ev yapımı rakı vardı hala yarım litre kadar duruyor, o rakıyı fondip yapsam bile böyle birşey aklıma dahi gelemezdi. Hani bir yarışması olsa '' HADİ BAKALIM ADEM ABİYE EN SAÇMA EN YARATICI EN MANYAKÇA EN KAFA AÇAN SORUYU KİM SORACAK '' deseler anca bu olabilirdi.Ohooooo sen yorumları görsen , ülkedeki cehalet seviyesinin yazıya dökülmüş hali
Su için bakteri analizi yaptırıyoruz parasını cebimizden ödeyip, adam gelip altına yorum yazmış ''Ya mineraller?'' diye.
Olm 22.000tl bağışla gidip onu da yaptıralım dedim
Adam firar
Yani işin aslına bakarsan bizim insanımızla uğraşılmaz, nereye ne zaman ne yazacağını bilmez.
Daha kötüsü ise kendisini yazmak zorunda hisseder, değilsin abi, yazmak zorunda değilsin işte![]()
Nasıl ya bir saniye, nasıl yani şimdi arıtma suyuna kadınların idrarı nasıl geldi? Depoya mı yapıyor bu kadınlar? Bu kadınların tuvaleti yok mu? Bu kadınlar depo tepesinde neden hacet gideriyorlar?Abi ben şeyde koptum, biri oraya kadınlık hormonu da sormuş. Neymiş doğum kontrol hapı içen kadınlar idrar yoluyla sulara salıyormuş falan. Onlar çıkıyormuymuş. Valla evde birazcık ev yapımı rakı vardı hala yarım litre kadar duruyor, o rakıyı fondip yapsam bile böyle birşey aklıma dahi gelemezdi. Hani bir yarışması olsa '' HADİ BAKALIM ADEM ABİYE EN SAÇMA EN YARATICI EN MANYAKÇA EN KAFA AÇAN SORUYU KİM SORACAK '' deseler anca bu olabilirdi.![]()
işte sonuçta herkes işiyor banyodan oradan buradan sular birleşiyor arıtılıyor sonra geri veriliyor ya oradan galiba kadın hormonu karışıyor falan ne biçim soru yaNasıl ya bir saniye, nasıl yani şimdi arıtma suyuna kadınların idrarı nasıl geldi? Depoya mı yapıyor bu kadınlar? Bu kadınların tuvaleti yok mu? Bu kadınlar depo tepesinde neden hacet gideriyorlar?
Yanlış anlamış olmak istiyorum lütfen![]()
![]()
gerçek olmaması için 2-3 kere baştan okudumAbi ben şeyde koptum, biri oraya kadınlık hormonu da sormuş. Neymiş doğum kontrol hapı içen kadınlar idrar yoluyla sulara salıyormuş falan. Onlar çıkıyormuymuş. Valla evde birazcık ev yapımı rakı vardı hala yarım litre kadar duruyor, o rakıyı fondip yapsam bile böyle birşey aklıma dahi gelemezdi. Hani bir yarışması olsa '' HADİ BAKALIM ADEM ABİYE EN SAÇMA EN YARATICI EN MANYAKÇA EN KAFA AÇAN SORUYU KİM SORACAK '' deseler anca bu olabilirdi.![]()
Bunun gerçek olması fikrine bile hazır değilken, gerçek olduğunu gördüm. Bu nasıl kafalar ya?işte sonuçta herkes işiyor banyodan oradan buradan sular birleşiyor arıtılıyor sonra geri veriliyor ya oradan galiba kadın hormonu karışıyor falan ne biçim soru yaAdem abi de cevap vermiş.
Su deposu üstünde doğum kontrol hapı kullanan kadınların gelin hamamı gibi toplaşıp hacet gidermeleri gözümün önünden gitmiyor şu angerçek olmaması için 2-3 kere baştan okudum![]()
yalnız o kafa o tezi nasıl kurabilmiş tebrik etmek lazımSu deposu üstünde doğum kontrol hapı kullanan kadınların gelin hamamı gibi toplaşıp hacet gidermeleri gözümün önünden gitmiyor şu an![]()
Korkunç, gerçekten korkunç ya...yalnız o kafa o tezi nasıl kurabilmiş tebrik etmek lazım![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.