Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

İnceleriz Platformu İstanbul Ofisi Hayata Geçiyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Bizim kendimiz birer işiz be abi :D
Sana bana hayat boyu boş durmak yok :kiskis
Abi böyle giderse yayıncı olacaz çare yok. Çevremde baya bir insan söylüyor youtube'dan işte twitch'den yayın açayımmış soru cevap yapayımmış falan. Kameram yok işte pc yetersiz mikrofonum yok monitör lazım diye diye oyalıyorum ama yok yani onları da sağlarlarmış yayın yaparsam. :D Köşeye sıkıştım bahanem kalmadı artık. :D

Abi böyle giderse yayıncı olacaz çare yok. Çevremde baya bir insan söylüyor youtube'dan işte twitch'den yayın açayımmış soru cevap yapayımmış falan. Kameram yok işte pc yetersiz mikrofonum yok monitör lazım diye diye oyalıyorum ama yok yani onları da sağlarlarmış yayın yaparsam. :D Köşeye sıkıştım bahanem kalmadı artık. :D
Sağlasınlar ve çık mecraya Orçun hata ediyorsun bence.
Sayımız artmalı doğruları söyleyenler olarak :ok
Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa onu da söyle :ok

Sağlasınlar ve çık mecraya Orçun hata ediyorsun bence.
Sayımız artmalı doğruları söyleyenler olarak :ok
Bizim yapabileceğimiz bir şey olursa onu da söyle :ok
Abi öyle birşey olursa zaten kesin duyururum. :D Sohbet muhabbette döner, öyle soru cevap falan birşeyler döner. Ha biri çıkar sese bak şuna bak buna bak derse abi sövebilirim, o beni gıcık eder. Sonra denmesin yani adam küfürbaz çıktı yok bilmemne oldu ben o kadar hakim olamıyorum. :D

Abi öyle birşey olursa zaten kesin duyururum. :D Sohbet muhabbette döner, öyle soru cevap falan birşeyler döner. Ha biri çıkar sese bak şuna bak buna bak derse abi sövebilirim, o beni gıcık eder. Sonra denmesin yani adam küfürbaz çıktı yok bilmemne oldu ben o kadar hakim olamıyorum. :D
Ohooooo sen yorumları görsen , ülkedeki cehalet seviyesinin yazıya dökülmüş hali :D
Su için bakteri analizi yaptırıyoruz parasını cebimizden ödeyip, adam gelip altına yorum yazmış ''Ya mineraller?'' diye.
Olm 22.000tl bağışla gidip onu da yaptıralım dedim :kop
Adam firar :kop

Yani işin aslına bakarsan bizim insanımızla uğraşılmaz, nereye ne zaman ne yazacağını bilmez.
Daha kötüsü ise kendisini yazmak zorunda hisseder, değilsin abi, yazmak zorunda değilsin işte :kiskis

Ohooooo sen yorumları görsen , ülkedeki cehalet seviyesinin yazıya dökülmüş hali :D
Su için bakteri analizi yaptırıyoruz parasını cebimizden ödeyip, adam gelip altına yorum yazmış ''Ya mineraller?'' diye.
Olm 22.000tl bağışla gidip onu da yaptıralım dedim :kop
Adam firar :kop

Yani işin aslına bakarsan bizim insanımızla uğraşılmaz, nereye ne zaman ne yazacağını bilmez.
Daha kötüsü ise kendisini yazmak zorunda hisseder, değilsin abi, yazmak zorunda değilsin işte :kiskis
Abi ben şeyde koptum, biri oraya kadınlık hormonu da sormuş. Neymiş doğum kontrol hapı içen kadınlar idrar yoluyla sulara salıyormuş falan. Onlar çıkıyormuymuş. Valla evde birazcık ev yapımı rakı vardı hala yarım litre kadar duruyor, o rakıyı fondip yapsam bile böyle birşey aklıma dahi gelemezdi. Hani bir yarışması olsa '' HADİ BAKALIM ADEM ABİYE EN SAÇMA EN YARATICI EN MANYAKÇA EN KAFA AÇAN SORUYU KİM SORACAK '' deseler anca bu olabilirdi. :D

Abi ben şeyde koptum, biri oraya kadınlık hormonu da sormuş. Neymiş doğum kontrol hapı içen kadınlar idrar yoluyla sulara salıyormuş falan. Onlar çıkıyormuymuş. Valla evde birazcık ev yapımı rakı vardı hala yarım litre kadar duruyor, o rakıyı fondip yapsam bile böyle birşey aklıma dahi gelemezdi. Hani bir yarışması olsa '' HADİ BAKALIM ADEM ABİYE EN SAÇMA EN YARATICI EN MANYAKÇA EN KAFA AÇAN SORUYU KİM SORACAK '' deseler anca bu olabilirdi. :D
Nasıl ya bir saniye, nasıl yani şimdi arıtma suyuna kadınların idrarı nasıl geldi? Depoya mı yapıyor bu kadınlar? Bu kadınların tuvaleti yok mu? Bu kadınlar depo tepesinde neden hacet gideriyorlar?

Yanlış anlamış olmak istiyorum lütfen :haha :haha

Nasıl ya bir saniye, nasıl yani şimdi arıtma suyuna kadınların idrarı nasıl geldi? Depoya mı yapıyor bu kadınlar? Bu kadınların tuvaleti yok mu? Bu kadınlar depo tepesinde neden hacet gideriyorlar?

Yanlış anlamış olmak istiyorum lütfen :haha :haha
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
işte sonuçta herkes işiyor banyodan oradan buradan sular birleşiyor arıtılıyor sonra geri veriliyor ya oradan galiba kadın hormonu karışıyor falan ne biçim soru ya :D Adem abi de cevap vermiş.

gerçek olmaması için 2-3 kere baştan okudum :haha

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
işte sonuçta herkes işiyor banyodan oradan buradan sular birleşiyor arıtılıyor sonra geri veriliyor ya oradan galiba kadın hormonu karışıyor falan ne biçim soru ya :D Adem abi de cevap vermiş.
Bunun gerçek olması fikrine bile hazır değilken, gerçek olduğunu gördüm. Bu nasıl kafalar ya?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri