Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

PHILIPS 55PUS8808 ALINDI

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

TECH

Araştırmacı
Araştırmacı
LG 9100 serisi almaya gitmiştim.Vatan bilgisayardan philips almak nasipmiş.İlk izlenimlerin çok iyiş kanal taşıma dışında bir sorun yaşamadım.HD yayınlarda hakkını veriyor SD lerde beklediğimden iyi puhu tv web üzerinden youtube 480p 720p çok bozulma gözlemlemedim.Çalıştığım için detaylı bakma fırsatım olmadı.Dolby vision hdr havec demolara baktım ayrı bir dünya dolby atmos fark edilir bir ses deneyimi olmuş.Full hd 4k filmlere baktım kısaca cihaz ıps panel sanırım TCL 745 için çok israr ettiler ben 8808 karar kıldım.Deneyimli kullanıcıların tavsiyelerine açığım kısa bir süre sonra fotoğraf paylaşmaya çalışırım.

Televizyon ECO modda ve ışık sensoru kapalı konumdadır.Videolar telefonla çekilmiştir elim biraz titremiş 4k demolardır.Televizyonu merak eden arkadaşlara fikir vermesi açısından yüklenmiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

HD yayın kaynağı
SD yayın kaynağı
IMG_20231001_021901.jpg
IMG_20231001_021921.jpg

hocam testlerini yaptın mı ışık sızması bulutlanma vs. yaptıysan nasıl var mı bir sorun

hocam testlerini yaptın mı ışık sızması bulutlanma vs. yaptıysan nasıl var mı bir sorun
Bulutlanma var işık sızması yok bulutlanma beni rahatsız edicek seviyede değil(pus 2 video 1.14 sn en son kare sony yazısı sıyah fon)

@TECH
Selamünaleyküm Hocam bende 55pus8808 almayı düşünüyorum

Panel IPS diye biliyorum doğru mu
Olumsuz bir yanını gördünüz mü memnuniyetiniz nasıl

İşin ilginç yani hiç bir bilgi de bulamıyorum resmi sayfalarında dahi panel bilgisi Direct Led olarak yazıyor va mi IPS mi belirtilmemiş

Televizyon ECO modda ve ışık sensoru kapalı konumdadır.Videolar telefonla çekilmiştir elim biraz titremiş 4k demolardır.Televizyonu merak eden arkadaşlara fikir vermesi açısından yüklenmiştir.

HD yayın kaynağı
SD yayın kaynağıEkli dosyayı görüntüle 8083Ekli dosyayı görüntüle 8082
Siz ürünü nerden aldınız ve hangi versiyon sizin TV öğrenebilirmiyim 55pus8808/62 - 55pus8808/12 panel yapısı sanırım 62 veya 12 sayısına göre değişiyor

62 yada 12 ülke kodları. Türkiyenin kodu:62. Türkiyede üretildiğini gösterir 62 sayısı yani
Teşekkür ederim bilmiyordum açıkçası Fakat va mı IPS panel bilgisini neden paylaşmıyorlar bir türlü bulamadım sitelerinde dahi yok panel bilgisi

Hayırlı olsun gayet hoş görünüyor bende 65” pus8808 veya 65 pus 8508 almayı düşünüyorum. Hepsiburadadan Toshiba 65 3ua3d63dt almıştım hareketli görüntüde görüntü yakalayamama vardı 60hz diyorlar ama bence 30hz bile yakalayamıyor yerel hd kanallarda mozaiklesme vardı, iade verdim yılbaşı indirimi olursa 3-4k fiyatı inerse bende düşünüyorum ins üzmez ? ha birde panel bilgisi yok bende çok araştırdım ama gerçekten yok gibi ips istiyorum 65te va diyorlar bilgisi olan var mıdır?

Hocam memnun musunuz bende almayı düşünüyorum 50 inç bana bir yardımcı olur musunuz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri