Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

10.000 TL Telefon önerisi

oneplus 8t bende önermem cihazda root atmadan volte açma yok orijinal Avrupa modelini kullanıyordum ondada volte yok buda bana son zamanlarda 3g şebekesinde telefon görüşmesi yaparken ses gitmeme gelmeme sorunu olarak geri döndü.

sorun cihazda değil TT kaynaklı bunuda turksel hat takıp görmüştüm ama ilerde başka operatörde yapmayacağını bilemeyiz.

ikinci konu tamam işlemci 865 olabilir ama cihaz android 14ü yiyince ağırlaşmıştı buda zaten son büyük güncellemesi olarak kaldı 8t android 13 ile efsane ama onu orada kullanmak zorunda kalmak sabır ister eskidi artık

arkadaşların dediği gibi kayıt işi 9 serisi ile bitti zaten ayrıca yurtdışı cihaz kullanmak dikkat ister parça tedariği güvenilir tamirci vs sıkıntılı işler bende yıllarca yurtdışı kullandım ama sırf şu volte şebeke vsvs muhabbetleri yüzünden bıktım usandım.

oneplus 8t bende önermem cihazda root atmadan volte açma yok orijinal Avrupa modelini kullanıyordum ondada volte yok buda bana son zamanlarda 3g şebekesinde telefon görüşmesi yaparken ses gitmeme gelmeme sorunu olarak geri döndü.

sorun cihazda değil TT kaynaklı bunuda turksel hat takıp görmüştüm ama ilerde başka operatörde yapmayacağını bilemeyiz.

ikinci konu tamam işlemci 865 olabilir ama cihaz android 14ü yiyince ağırlaşmıştı buda zaten son büyük güncellemesi olarak kaldı 8t android 13 ile efsane ama onu orada kullanmak zorunda kalmak sabır ister eskidi artık

arkadaşların dediği gibi kayıt işi 9 serisi ile bitti zaten ayrıca yurtdışı cihaz kullanmak dikkat ister parça tedariği güvenilir tamirci vs sıkıntılı işler bende yıllarca yurtdışı kullandım ama sırf şu volte şebeke vsvs muhabbetleri yüzünden bıktım usandım.
İnanmazsın belki eşim'de kardeşim'de teyzm'de 8t var ve rootsuz hepsinde volte açık. Ayrıca kardeşim oyun'da oynuyor perfosmnı beğniyor bu paraya anca bu kadar diyor kamerası'da çok güzel. Bence gözle görülüp değerlendirmesi gerekir

İnanmazsın belki eşim'de kardeşim'de teyzm'de 8t var ve rootsuz hepsinde volte açık. Ayrıca kardeşim oyun'da oynuyor perfosmnı beğniyor bu paraya anca bu kadar diyor kamerası'da çok güzel. Bence gözle görülüp değerlendirmesi gerekir
nasıl aktif ettiniz volteyi :alala

Hiç bişey yapmadık kendisi aktif oldu. Ama bazı yerler'de yazısını görüyorum eğer bulursam atarım size basit işlem ile açılıyordu. Fakat ben hiç bişey yapmadan otomatik kendisi aktif
Çok ilginç hocam. Bende 9R modelini kullanıyorum 3 seneyi geçti. Çok memnunum. Programla volteyi açmıştım uzun bir süre öyle kullandım, sonra güncelleme gelince programdan dolayı banka uygulamasında sıkıntı yaşadım sıfırlamak zorunda kaldım. Sonrasında uğraşmadım şuan volte olmadan kullanıyorum. Acaba yurtiçi nord 3 modelinde volte açık mı geliyor bilginiz var mı?

Çok ilginç hocam. Bende 9R modelini kullanıyorum 3 seneyi geçti. Çok memnunum. Programla volteyi açmıştım uzun bir süre öyle kullandım, sonra güncelleme gelince programdan dolayı banka uygulamasında sıkıntı yaşadım sıfırlamak zorunda kaldım. Sonrasında uğraşmadım şuan volte olmadan kullanıyorum. Acaba yurtiçi nord 3 modelinde volte açık mı geliyor bilginiz var mı?
harbiden de ilginç ya 1 yıldır ne kadar yazılımcı ile görüştüysem root dedi.
onada ben yanaşmadım
geçenlerde şöyle bir video ile açtım oda suni roottsuz olduğu için midir nedir bu seferde 4g den çıktığı durumlarda görüşmeyi direkt kapatıyordu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

harbiden de ilginç ya 1 yıldır ne kadar yazılımcı ile görüştüysem root dedi.
onada ben yanaşmadım
geçenlerde şöyle bir video ile açtım oda suni roottsuz olduğu için midir nedir bu seferde 4g den çıktığı durumlarda görüşmeyi direkt kapatıyordu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Aynen bende bu uygulamalar ile açmıştım, sonra banka hesaplarımı güvenlik nedeniyle kapatınca mecbur formatladım😂 Sırf bu yüzden teli değiştireceğim çünkü arama yapınca şebeke otomatik 3g ye düşüyor. Arama sırasında seste kesilmeler oluyor fakat bu benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum.

Tercih meselesi ama yurt dışı cihaz tavsiye ederim. Note 12 pro 5g dimensty 1080 var. 7bin civarına 256gb bulabilirsiniz hemde Teksim yazılımsal kayıt oluyor.

Yazılımsal tek sim kalıcı oluyor mu? Bir ara yazılımsal çift sim güncellemede gidiyordu. Kalıcı çift sim direnç atılıyordu

Samsung M15 fazlasıyla yeter whats app ve banka vs uygulama için...
10 000 tl olan telefon için öğrenci indirimi var mi?

Yazılımsal tek sim kalıcı oluyor mu? Bir ara yazılımsal çift sim güncellemede gidiyordu. Kalıcı çift sim direnç atılıyordu
Direnç ye güncelleme sorunsuz sıfırlama twrp üzerinden diye biliyorum. Lakin yazılımsal da rom da ayarlama yapıyorlar güncelleme hiçbir şekilde gelmiyor ve sifirlamayinca bir problem olmuyor yazılım her zaman daha iyi çünkü direnç ye anakarta müdahale var darbe de direnç lehimleri Zarar görüyor ve sıcakta hemen soğuk lehime düşüyor

Direnç ye güncelleme sorunsuz sıfırlama twrp üzerinden diye biliyorum. Lakin yazılımsal da rom da ayarlama yapıyorlar güncelleme hiçbir şekilde gelmiyor ve sifirlamayinca bir problem olmuyor yazılım her zaman daha iyi çünkü direnç ye anakarta müdahale var darbe de direnç lehimleri Zarar görüyor ve sıcakta hemen soğuk lehime düşüyor

Güncelleme alamadıktan sonra, gerektiğinde sıfırlama yapamadıktan sonra ne anlarım ben o telefondan? Elimdeki telefon Android 12'li Redmi Note 12 Pro idi. E bunu yurt dışı alıp zaten garantiden feda ediyoruz, güncelleme yapamıyoruz fake rom yüzünden, üstüne bir de telefon illaki 1-2 yıl sonra sıfırlama isteyecek, çok dolacak kabaracak. Onu da yapamayacağız, o zaman gider YD Note 12 Pro yerine Türkiye Garantili Redmi Note 10 Pro alırım daha iyi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri