Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru 12+9 vs 12+12 vs 24 btu klma 40m² hem ısınma hem soğutmda hangi konfigürasyon daha verimli çalışır

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

enes216

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Dayrelax Infini XTXM25R, Dayrelax Infini XTXM35R, Dayrelax Infini XTXM71R
Dayrelax Infini serisi için soruyorum en verimli hangi konfigürasyon çalışır 12+9 kafma yatı sizlerin de fikirlerini merak ediyorum maliyet açısından 12+12, 24 btu ile aynı mantıksız geliyor ama öyle

Dayrelax Infini serisi için soruyorum en verimli hangi konfigürasyon çalışır 12+9 kafma yatı sizlerin de fikirlerini merak ediyorum maliyet açısından 12+12, 24 btu ile aynı mantıksız geliyor ama öyle
Dayrelax ürünleri Midea'da karşılık gelen ürünlerden hem daha pahalı hem de biraz daha düşük özelliklere sahip. Yerinizde olsam Dayrelax yerine direkt olarak Midea'dan Xtreme Save modeline bakardım. Konfigürasyon ise oda yapısına ve kullanılmak istenen alana göre değişir. Tek ve büyük bir oda ise 24 binlik klima daha mantıklı iken birden çok odayı iklimlendirmek söz konusu ise 2 ayrı yerden 12 binlik klimalar ile iklimlendirme yapmak daha mantıklı.

Dayrelax ürünleri Midea'da karşılık gelen ürünlerden hem daha pahalı hem de biraz daha düşük özelliklere sahip. Yerinizde olsam Dayrelax yerine direkt olarak Midea'dan Xtreme Save modeline bakardım. Konfigürasyon ise oda yapısına ve kullanılmak istenen alana göre değişir. Tek ve büyük bir oda ise 24 binlik klima daha mantıklı iken birden çok odayı iklimlendirmek söz konusu ise 2 ayrı yerden 12 binlik klimalar ile iklimlendirme yapmak daha mantıklı.
Mardin midea baisi kapanmış yoksa midea benim için mantıklıydı mardin daikin servisi iyi çalışıyor o yüzden dayrelax düşündüm interneteki midea fiyatları da benim dayrelax için aldığım fiyat aynı

Kreş te kullanılacak hem yazın hem kışın 40 m2 oda

Mardin midea baisi kapanmış yoksa midea benim için mantıklıydı mardin daikin servisi iyi çalışıyor o yüzden dayrelax düşündüm interneteki midea fiyatları da benim dayrelax için aldığım fiyat aynı
Şimdi aradım telefonlarını açtılar gelecek hafta gidip fiyat alalım midea dan da

Kreş te kullanılacak hem yazın hem kışın 40 m2 oda
Anladım, o halde yine Daikin güvencesinde Kaira'ya bakabilirsiniz. Airfel'e de bakabilirsiniz. 40m2 için ortalama 18000 BTU klima yeter ancak içeride çocuklar da olacak ve onlar da BTU yükü oluşturacak, bu yüzden 24000 seçimi makul görünüyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri