Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

17.Bin Tlye Kadar Tv Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mertcm25

Yeni Üye
Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi günler
İlk akıllı televizyonumu almak istiyorum
En fazla 17 bin tl bütçe ayırdım
Dizi film maç (karasal yayın kullanmayacağım maç için iptv var cihaz)
Ps4
Gibi kullanım alanlarında kullanacağım bir cihaz arıyorum
Oturma düzenim tv karşısında bir kanepe dikey konumda hemen 1.3-1.5 metre yanında aynı konumda tv karşısındaki kanepeyle karşılıklı bir kanepe var
Sanırım va önermezsiniz oturma düzenime göre
Sıkıntısız başımı ağrıtmayacak max 5 yıl olsada uzun ömürlü bir tv arıyorum.
Önerilerinizi beklemeden önce kendi keşfettiğim tvleri size sunmak istiyorum değerlendirme yaparsanız sevinirim
Vestel
55ua9090
55q9900
Tcl (Kendim keşfetmedim ama küçük bir isteğim var)
Hiç ıps panel bulamadım varsa söylerseniz sevinirim.

Önerilerinizi bekliyorum
55 inç istiyorum

cevabı kendin vermişsin zaten yalnız işin içine oyun girince vestel pek tavsiye edilmiyor. eğer bütçeni 20 bin civarına çıkarırsan TCL 55C735 tam isteklerine uygun bir televizyon

Arkadaşlar öncelikle iyi günler
İlk akıllı televizyonumu almak istiyorum
En fazla 17 bin tl bütçe ayırdım
Dizi film maç (karasal yayın kullanmayacağım maç için iptv var cihaz)
Ps4
Gibi kullanım alanlarında kullanacağım bir cihaz arıyorum
Oturma düzenim tv karşısında bir kanepe dikey konumda hemen 1.3-1.5 metre yanında aynı konumda tv karşısındaki kanepeyle karşılıklı bir kanepe var
Sanırım va önermezsiniz oturma düzenime göre
Sıkıntısız başımı ağrıtmayacak max 5 yıl olsada uzun ömürlü bir tv arıyorum.
Önerilerinizi beklemeden önce kendi keşfettiğim tvleri size sunmak istiyorum değerlendirme yaparsanız sevinirim
Vestel
55ua9090
55q9900
Tcl (Kendim keşfetmedim ama küçük bir isteğim var)
Hiç ıps panel bulamadım varsa söylerseniz sevinirim.

Önerilerinizi bekliyorum
55 inç istiyorum
19 BİN TL'ye Amazon'da TCL 55C735 var. Konsol işin içinde olunca kesinlikle C735.

19 BİN TL'ye Amazon'da TCL 55C735 var. Konsol işin içinde olunca kesinlikle C735.
Bütçe için sıkıntı yok ancak va panel işin içine girince ve oturma düzenime bakacak olursak yanlardan solma yapıyor diye biliyorum (va) o yüzden benim açıma gitmez diye düşündüm ıps panel tcl yok sanırım

@Adem Helvacı seninde yorumlarını bekliyorum abi
@Adem Helvacı abi kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum ama oturma düzenimde televizyonun karşısındaki kanepenin 1.3-1.5 sağında bir kanepe daha var 55c735 almaya karar verdim ancak va panel bu oturma düzeninde solma ve siyah dışındaki renkleri gerek tv karşısında gerek yan açıda solma yada kendi renginde gösterme sıkıntısı yapar mı?
Yoksa bu modelde kullanılan panel mva gibi gelişmiş bir va panel mi ?

hangi tv yi almaya karar verirsen seçenekleri mağazaya gidip canlı görmende fayda var

hangi tv yi almaya karar verirsen seçenekleri mağazaya gidip canlı görmende fayda var
Ben gittim birkaçkez ancak tcl modellerinde c725 ve p615 vardı orada vestel 55q9900 55ua9090 önerildi ancak forumda oyun performansının yetersiz olduğunu görünce ve tcl önerilince sormak istedim

Ben gittim birkaçkez ancak tcl modellerinde c725 ve p615 vardı orada vestel 55q9900 55ua9090 önerildi ancak forumda oyun performansının yetersiz olduğunu görünce ve tcl önerilince sormak istedim
evet vestelin oyun performansı pek memnun edici değil

@Adem Helvacı abi kusura bakma tekrar rahatsız ediyorum ama oturma düzenimde televizyonun karşısındaki kanepenin 1.3-1.5 sağında bir kanepe daha var 55c735 almaya karar verdim ancak va panel bu oturma düzeninde solma ve siyah dışındaki renkleri gerek tv karşısında gerek yan açıda solma yada kendi renginde gösterme sıkıntısı yapar mı?
Yoksa bu modelde kullanılan panel mva gibi gelişmiş bir va panel mi ?
@Adem Helvacı yardımcı olursan sevinirim abi çünkü vatan gece indirimleriyle 55c735in 17 bin olduğunu duydum indirim olmasa bile almakta kararlıyım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri