Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tesekkur ederim murat bey. Peki 25 bin lirayi da zorlarsak bi ihtimal yine bu modelmi olur yoksa baska mode olabilirmiVestel 55Q9900 modeline bakabilirsiniz.
20bini biraz geçebiliyorsan o farka da bir android box alırsan iyi olurTesekkur ederim murat bey. Peki 25 bin lirayi da zorlarsak bi ihtimal yine bu modelmi olur yoksa baska mode olabilirmi
Başına bir iş gelmemiş ise 11.000 TL iyi fiyat.Dün tv önerisi istemistim vestel modeli onerilmisti. Oneriden sonra bi tanisim da tv varmis satiyormus. Modeli samsung 55cu8100. 5 aylik televizyonmuş. Garantisi devam ediyor. 11 bine birakirim dedi. Bu televizyonu almak mantikli olurmu fiyatina gore. Tesekkur ederim
Hayırlı olsun. Görüntü ve ses ayarları kişiden kişiye göre değişir sizin kendi zevkinize göre ayarlamanız gerek.Merhaba tekradan herkese. Vestel 55Q9900 modelini internetten siparis vermiştim. Dün elimize ulaştı televizyon. Bugünde servis gelip kurulumunu yaptı. Birkaç saatlik deneyimlerimi aktarmak isterim. Panel olarak murat bey seri numarasindan kontrol ettiginde lg uretim bir panel oldugunu soyledi. Bu konuda sansli oldugumu düşünüyorum. Tekrardan kendilerine tesekkur ederim. Televizyon görüntü olarak tatmin edici düzeyde kalitesi güzel. Yan acidan bile renklerde bozulma olmuyor. Ses kalitesi gayet güzel. Soundbar olmasada olur. Tok ve kaliteli bir ses sistemi var. Jbl kalitesi. Ayarlarina detayli bir sekilde bakamadim. Görüntü ayarlariyla ilgili yapmam gerekenler vardir illaki. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. Unuttugum bir sey varsa sorabilirsiniz. Tekrardan tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun İnsallah.
merhaba hocam hayırlı olsun tv niz . ben de bu modeli araştırıyorum siz alalı neredeyse 2 yıla yakın olmuş son görüşleriniz nedir ? tavsiye eder misiniz? hangi satıcıdan aldınız internetten?Merhaba tekradan herkese. Vestel 55Q9900 modelini internetten siparis vermiştim. Dün elimize ulaştı televizyon. Bugünde servis gelip kurulumunu yaptı. Birkaç saatlik deneyimlerimi aktarmak isterim. Panel olarak murat bey seri numarasindan kontrol ettiginde lg uretim bir panel oldugunu soyledi. Bu konuda sansli oldugumu düşünüyorum. Tekrardan kendilerine tesekkur ederim. Televizyon görüntü olarak tatmin edici düzeyde kalitesi güzel. Yan acidan bile renklerde bozulma olmuyor. Ses kalitesi gayet güzel. Soundbar olmasada olur. Tok ve kaliteli bir ses sistemi var. Jbl kalitesi. Ayarlarina detayli bir sekilde bakamadim. Görüntü ayarlariyla ilgili yapmam gerekenler vardir illaki. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. Unuttugum bir sey varsa sorabilirsiniz. Tekrardan tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun İnsallah.
pardon hocam başka sayfa açık kalmış da şubat 2023 olarak gördüm o yüzden 2 sene dedim. görüşleriniz nedir ? satıcı kimdi?Merhaba tekradan herkese. Vestel 55Q9900 modelini internetten siparis vermiştim. Dün elimize ulaştı televizyon. Bugünde servis gelip kurulumunu yaptı. Birkaç saatlik deneyimlerimi aktarmak isterim. Panel olarak murat bey seri numarasindan kontrol ettiginde lg uretim bir panel oldugunu soyledi. Bu konuda sansli oldugumu düşünüyorum. Tekrardan kendilerine tesekkur ederim. Televizyon görüntü olarak tatmin edici düzeyde kalitesi güzel. Yan acidan bile renklerde bozulma olmuyor. Ses kalitesi gayet güzel. Soundbar olmasada olur. Tok ve kaliteli bir ses sistemi var. Jbl kalitesi. Ayarlarina detayli bir sekilde bakamadim. Görüntü ayarlariyla ilgili yapmam gerekenler vardir illaki. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. Unuttugum bir sey varsa sorabilirsiniz. Tekrardan tesekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun İnsallah.
Merhaba hocam. Cok tesekkur ederim daha iyileri sizin olsun İnsallah. Ben tv yi alali bir hafta olmadi henuz. 2 yil olmadi yani . 3-4 gunluk kullanim tecrubemi aktarabilirim. Görüntü olarak beni tatmin etti. Lg panele sahip oldugu için renkler canli ve guzel. Yan acidan izledigimiz zaman bile renklerde bariz bir solma goremedim. Ses kalitesi cok guzel. 2+1 ses sistemi degil tabiki. Ama piyasadaki cogu tv ye gore baya iyi. Sesler tok ve kaliteli cikiyor. Zaten fazla acamiyorsunuz ses yuksekligide iyi. Biz esimle amazon netflix dizi ve flim seyrediyoruz. Uygulama hizi guzel suana kadar kasma donma yasamadik. Bu platformlardan film izlediginiz zaman asil goruntu farkini o zaman anliyorsunuz. Uydu yayinlari cok kaliteli degil. O yüzden tv kendini gosteremiyor. Genel olarak memnun kaldik biz. Adem helvaci beyin de dedigi gibi tv ye fazla para vermeye gerek yok zaten cogu 5 sene sonra cop oluyor. Cok parasini olan cok versin alsin. Ama az parasi olanda hevese kapilip kendini zorlayarak bir tv ye bu kadar para vermesin. Tesekkur ederimmerhaba hocam hayırlı olsun tv niz . ben de bu modeli araştırıyorum siz alalı neredeyse 2 yıla yakın olmuş son görüşleriniz nedir ? tavsiye eder misiniz? hangi satıcıdan aldınız internetten?
Satici hepsiburada altıneller vestel yetkili onlina satış adinda bir satici. Halen daha bu satici aktif. Bundan aldigim tv de yeni uretim lg panel kullaniliyorpardon hocam başka sayfa açık kalmış da şubat 2023 olarak gördüm o yüzden 2 sene dedim. görüşleriniz nedir ? satıcı kimdi?
altıneller yetkili online bayi olarak geçiyor değil mi hepsiburada da ? garantisi kaç yıl oluyor? size kargo mu getirdi eve yoksa tv önce bulunduğunuz ildeki vestel servisine gidip sonra mı size geliyor yani servisle beraber mi geldi tv?Satici hepsiburada altıneller vestel yetkili onlina satış adinda bir satici. Halen daha bu satici aktif. Bundan aldigim tv de yeni uretim lg panel kullaniliyor
Evet ismi öyle geçiyor. Garantisi 2 yildir heralde dikkat etmedim. Kargo ile evime teslim edildi. Kargo yu teslim aldiktan sonra soru sor kismindan hepsiburada için konuşuyorum saticiya tv yi teslim aldigini servis icin numara talep ettiginizi soyleyin. Onlar size bir numara verecek orayi arayip servis kaydi olusturacaksiniz ucretsiz.altıneller yetkili online bayi olarak geçiyor değil mi hepsiburada da ? garantisi kaç yıl oluyor? size kargo mu getirdi eve yoksa tv önce bulunduğunuz ildeki vestel servisine gidip sonra mı size geliyor yani servisle beraber mi geldi tv?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.