Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

35 bin TL'ye kadar TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mhmtbrkdrn

Yeni Üye
Yeni Üye
İyi günler hayırlı cumalar inceleriz forum ailesi, 2 ay sonra evleneceğim ve bu yüzden evime yeni TV arayışındayım ancak gerek forumları okuma gerek tavsiye ve ürün videolarıyla panel türü,kalitesi, parlaklık seviyesi, aydınlatma tipi yazılımı vs derken araştırmaktan isterlerim hep yukarıya çıktı ve kafam epey karışmış durumda. Artık Samsung QN serisi, TCL 845-745 serisi Philips 9507 serisi gibi Qdot, Miniled, local dimming vs gibi teknolojileri olmayan daha düşük tvlerle tatmin olmam hissi oluştu. Sizce her ne kadar istemesem de bu tvlere 50 bin 60 bin vermeye değer mi yoksa 30-35 bin fiyatlı, yerli veya yabancı markalı tvlerden de beklentimi karşılayacak ürün var mıdır. Tvyi Netflix gibi platformlardan film izleme amaçlı kullanacağım için mümkünse 65 inch Yüksek kontrast, siyah kalitesi temel beklentim olarak TV arayışındayım ve değerli yorumlarınızı bekliyorum. ses ve işletim sistemi gibi diğer etkenleri gerekirse TV box ve soundbarla çözerim düşüncesindeyim.

Merhabalar, ben de aynı yoldan geçtim ve grundig alarak düşük bütçeyle çıktım işin içinden. Malesef tvde sıkıntı var ve servis değişim kabul etmiyor. Şu an sorsanız düşük bütçeli alacaksam vestel QLED serilerine bakarım ya da LG QNED 816 RE gibi dediğiniz fiyatlara 55 inci olan tvlere bakardım.

welcome to the club. 1 haftadir ben de ayni dertteyim. tcl c745 aldim. kargoda hasarli geldi koli simdi tekrar arayisa gectim:))
Model seçmek bi dert, sağlam kargoyla bulutlanma ölü piksel vs olmadan sorunsuz ürün olması bi başka dert. Aslında çok güzel bi TV c745 tek eksiği dahili subwoofer olmaması bence, peki düşündüğünüz başka model var mı ?

Kullanım amacınıza ve bütçenize Vestel 65Q9900 uygundur görüşündeyim. Bütçenizi arttırabilirseniz 65C645, 65C745, 65PUS8808 gibi modeller de değerlendirilebilir.

Merhabalar, ben de aynı yoldan geçtim ve grundig alarak düşük bütçeyle çıktım işin içinden. Malesef tvde sıkıntı var ve servis değişim kabul etmiyor. Şu an sorsanız düşük bütçeli alacaksam vestel QLED serilerine bakarım ya da LG QNED 816 RE gibi dediğiniz fiyatlara 55 inci olan tvlere bakardım.
İnşallah probleminize çare bulurlar maalesef satış sonrası destek yok gibi birşey , Vestel QLED tvler kağıt üstünde çok mantıklı geliyor bana da evet ancak bakmak için Vestel bayiisine gittiğimde birkaç QLED tvsine baktım ama tatmin etmedi beni demo görüntüler ayrıca satış danışmanının ürünü kötülerce konuşması da cabası. QNED 816RE modeli benim de gözüme takılan modellerden tekrar bi incelemeye alıyım teşekkürler 🙂

Kullanım amacınıza ve bütçenize Vestel 65Q9900 uygundur görüşündeyim. Bütçenizi arttırabilirseniz 65C645, 65C745, 65PUS8808 gibi modeller de değerlendirilebilir.
Öneriniz için teşekkür ederim hepsi fiyat takibinde olduğum modeller, c745 tek tük kaldı piyasada ve ilanlarda yokken tek ürün olarak falan düşüyor tekrar internete iade ürünü tekrar satışa çıkarılmış gibi geliyor bana, takipteki modellerden ilk indirime gireni alıcam gibi bu gidişle 🙂

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri