Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

42-47 inç TV önerisi talebi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kahuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kahuna

Yeni Üye
Yeni Üye
Eski ölmekte olan 42 inç televizyonum yerine TV almam gerekiyor.
Eski televizyonumun çerçevesi geniş olduğu için yeni çerçevesiz televizonlar içinde biraz daha büyük boyutlu seçebilirim.
Yer sıkıntısı nedeniyle 48 inç televizyon bir tık büyük geliyor. Eski televizyonum 15 yıllık LG 42LE8500 ve çok memnundum.
Yeni TVmin yeri pencere karşısı olduğu için yansıtıcılığı az olan bir model.
Gün içinde ve akşam çok kullanılacak.
Aslında LG'nin OLED 48C34 modeli var gözümde ama yeri dolap arası olduğu için boyutu birazcık büyük geliyor.
Genelde uydu alıcı ile Full HD yayınlar izlenecek. 4k yayınlar yaygınlaşırsa o da izlenecek şekilde geleceğe uyumlu TV arıyorum.
Gördüğüm kadarıyla OLED Miniled QNED QN LED gibi teknolojiler genelde 55 inç ekran ve üstü boyutlarda oluyor.
Philisin 42 inç oled'i var ama çok pahalı.
Uzun süre kullanabileceğim 10-30 bin TL bandında bir tv arıyorum.
Teşekkür ederim.

Samsung 43CU8500 sipariş verdim. Vatan'dan hafta sonu indirimi 17.880TL'ye aldım.
+3 yıl 1650 TL garanti uzatma verdim. İyi mi yaptım bilmiyorum.

Samsung 43CU8500 sipariş verdim. Vatan'dan hafta sonu indirimi 17.880TL'ye aldım.
+3 yıl 1650 TL garanti uzatma verdim. İyi mi yaptım bilmiyorum.
Garanti denen şeye para vermeseydiniz daha iyiydi. Kasko gibi bir şey o işe yaramaz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri