Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru 50f950 sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sarigkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sarigkn

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Onvo 50f950
Merhaba 50f950 aldım geçen hafta çözünürlük düşük oldugunu için kafama takılıyordu aida64 yükledim 1920x1080 gözüküyor ama teknik detayında 3840 x 2160 ULTRA HD gözüküyor nasıl oluyor bu anlamadım bilen varsa

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    66.6 KB · Görüntüleme: 17

Teknik Soru 50f950 sorunu

Merhaba 50f950 aldım geçen hafta çözünürlük düşük oldugunu için kafama takılıyordu aida64 yükledim 1920x1080 gözüküyor ama teknik detayında 3840 x 2160 ULTRA HD gözüküyor nasıl oluyor bu anlamadım bilen varsa
Televizyonunuz 3840x2160 çözünürlük merak etmeyin. Ama Android arayüz 1920x1080 çözünürlükte çalıştığı için uygulama öyle gösteriyor. Dert edilecek bir şey değil merak etmeyin.
panel ultra hd ama yazılım öyle demiyor. tahmin ediyorum yazılımla alakalı.

Dostlar, bir video ile sizlere daha önce bu konuyu açıklamıştım, yarın ofise gidince yine izah ederim. Aida 64 ün okuduğu ile tv nin verdiği aynı değil. Tv gerçek uhd, detayları yarın açıklarım telefondan yazıyorum şu an dışarıdayım.

Televizyonunuz 3840x2160 çözünürlük merak etmeyin. Ama Android arayüz 1920x1080 çözünürlükte çalıştığı için uygulama öyle gösteriyor. Dert edilecek bir şey değil merak etmeyin.

Çözüm
Dostlar, bir video ile sizlere daha önce bu konuyu açıklamıştım, yarın ofise gidince yine izah ederim. Aida 64 ün okuduğu ile tv nin verdiği aynı değil. Tv gerçek uhd, detayları yarın açıklarım telefondan yazıyorum şu an dışarıdayım.
Adem bey
Merhabalar
Tavsiyeniz üzerine OV55F950 televizyonu Evkur Ankara Keçiören mağazasından 11 Mayis 2023 Perşembe günü satın aldık. Mağaza satış temsilcisi satın almadan önce stok durumu ve teslimat teyiti yaparak 16 Mayıs Salı günü teslim edileceğini bana ilettiler. ancak o gün geldiğinde ne arayan ne gelen oldu. Ben de müşteri hizmetlerini aradım. Ama her gün....
Ha bugün ha yarın derken peşin olarak aldığımız televizyon 17 gündür gelmedi. Evkur müşteri hizmetleri her aradığımda çok nazik bir tavırla aciliyetimi ileteceklerini söylediler. Bende aciliyetimin olmadığını MAĞDURİYETİMİN olduğunu altını çizerek söyledim. Ama ne yazik ki Mağdur olmak Bu ülkede müşterinin kaderi..
Bu konuyu sizinle paylaşmak istedim.
Selamlar ..

Valla hocam ben de 50F950 aldım geçen hafta salı günü fakat ses seda yok. Ne olur ne olmaz diye Amazon'dan bugün TCL 50P615 siparişi de vereceğim. Sonra herhangi bir kur fırlaması olursa eğer ne olur ne olmaz diye. Hangisi sonra gelirse onu iade edeceğim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri