Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

50Q60 Panel Bilgisi Kim Sormuştu?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Bende devreler yandı dostlar, konuları karıştırdım, bir dostumuz seri numarası paylaşıp panel bilgisi istemişti ancak seri numarasının son karakterinin olmadığı bu yüzden koda ulaşamadığı bilgisini paylaştı arkadaşlar. Dostumuz tv nin arka kapak etiketini görsel olarak ulaştırırsa çok sevinirim :ok

Bu arada, Samsung müşteri hizmetleri üzerinden öğrenmeye çalıştığımda, paneller tv’lerin üretim aylarına göre farklılık gösterdiği için bunun bilgisini sadece satın aldığınız bayii üzerinden öğrenebilirsiniz demiştiler ?
Tamamen sallamışlar. Bayiler panellerin bilgilerinin öğrenilebildiğinin bile farkında değiller :D

Aynı zamanda üretim ayına göre panel değişmez, paneller ya baştan karma mantığı ile üretilir öyle devam eder ya da başta tekil çıkar sonra karmaya döner. Karma paneller de ilerleyen dönemde yine değişiklik gösterir ama vurgulandığı veya hatalı algılanabileceği şekilde öyle Haziranda BOE, Temmuzda HKC, Ağustosta LG vs gibi bir durum yok.

Kaldı ki ben 55QN85B nin panel bilgisini öğreneli neredeyse seneye yakın olacak, halen BOE.

BU8000 mesela SDP HKC karmaydı, halen SDP HKC karma

60BU8000 SDP tekil paneldi, halen SDP tekil panel.

Şu markaların müşteri hizmetlerine ne zaman işini bilen insanlar alacaklar ki? :alala

Tamamen sallamışlar. Bayiler panellerin bilgilerinin öğrenilebildiğinin bile farkında değiller :D

Aynı zamanda üretim ayına göre panel değişmez, paneller ya baştan karma mantığı ile üretilir öyle devam eder ya da başta tekil çıkar sonra karmaya döner. Karma paneller de ilerleyen dönemde yine değişiklik gösterir ama vurgulandığı veya hatalı algılanabileceği şekilde öyle Haziranda BOE, Temmuzda HKC, Ağustosta LG vs gibi bir durum yok.

Kaldı ki ben 55QN85B nin panel bilgisini öğreneli neredeyse seneye yakın olacak, halen BOE.

BU8000 mesela SDP HKC karmaydı, halen SDP HKC karma

60BU8000 SDP tekil paneldi, halen SDP tekil panel.

Şu markaların müşteri hizmetlerine ne zaman işini bilen insanlar alacaklar ki? :alala
Abi iş bilmediğini anladığım anda zaten çok uzatmadım, tamam teşekkür ederim dedim kapadım ? aslında onlarda da kabahat yok. Eğitim verilmemiştir yada bu konuda dokümanları yoktur. Eski bir ttnet çağrı merkezi çalışanı olarak destek çıkayım adamlara bari ?

Abi iş bilmediğini anladığım anda zaten çok uzatmadım, tamam teşekkür ederim dedim kapadım ? aslında onlarda da kabahat yok. Eğitim verilmemiştir yada bu konuda dokümanları yoktur. Eski bir ttnet çağrı merkezi çalışanı olarak destek çıkayım adamlara bari ?
İşin enteresan yanı, büyük oğlum pazarlama mezunu ve Bosch bayisinde çalışıyor, aslında zamanında çok servise yolladım bizim ekipler ile hem hayatı hem de işi öğrensin diye ama bugün desem ki ''Babacım bunun motoru BLDC mi?''
cevap veremez çünkü BLDC hakkında bilgisi yok.

Biz o treni çoook uzun yıllar evvel eğitim sistemi değiştirildiğinde kaçırdık hocam. Bu gün ne yazık ki kalabalık isimli diplomaları ile işi bilmeyen milyonlarca gencimiz var.

Darılacak bana birçok dostumuz fakat Ülkenin gerçekleri bunlar.

Okulda verilmeyen eğitimi firmalar vermeli bu noktadan sonra yapacak bir şey yok maalesef.

Bu konuda Vestel ve Arçelik gibi markaların hakkını yemem, özellikle yetkili servislerde istihdam edilmek üzere Vestel akademi eğitim programında temel ve uzmanlık eğitimleri veriyorlar personellerine.

Hatta o salonlarda zamanında eğitim vermişliğim de vardır :ok

0778.jpg0780.jpg0790.jpg0791.jpg

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri