Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

65 inç TV TAVSİYESİ HAKKINDA

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

gkaymak64

Yeni Üye
Yeni Üye
ADEM HOCAM MERHABA YAYINLARINIZI SEVEREK İZLİYORUZ BEKAR BİRİ OLARAK EVLENİNCEDE KULLANACAĞIM DAHA ÇOK FİLM SEYRETMEYİ SEVİYORUM 65 İNÇ OLARAK 18-25 BİN ARASI HANGİ TV Yİ TAVSİYE EDERSİNİZ LG65UQ75006LF HAKKINDA NE SÖYLERSİNİZ TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

LG ve Samsungdan 7 segment ürün aldırmıyorum kimseye ve aldırmamakta haklı olduğumuz birkaç ay evvel ispat edildi, 2-3 senedir ALINMAZ dediğimiz bu ürünlerin panelleri kronik sorunlu çıktı ve bugün bu konuda mağdur olan binlerce insanın geri dönüşünü alıyoruz.

Amaç büyük ekran ise bütçenizi de zorlamayın, garantisi daha uzun, daha güvenilir Vestel 75U9520 düşünürmüsünüz mesela?

HOCAM CEVABINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN ANCAK VESTEL 'E PEK SICAK DEĞİLİM AMA SİZİN TAVSİYELERİNİZ BİZİM İÇIN ÖNEMLİ PHİLİPS VEYA TCL DEN VAR MI TAVSİYENİZ

HOCAM CEVABINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN ANCAK VESTEL 'E PEK SICAK DEĞİLİM AMA SİZİN TAVSİYELERİNİZ BİZİM İÇIN ÖNEMLİ PHİLİPS VEYA TCL DEN VAR MI TAVSİYENİZ
Mecbur değilsem Philips den çıkmıyor ancak önermiyor da değilim bugün bir kardeşimize 8807 aldırdım mesela. Yine de servis ve yedek parça konusuna şerh düştük elbette.

TCL den ise C728 ve C735 ağırlıklı önerdiğim modeller.

LG ve Samsungdan 7 segment ürün aldırmıyorum kimseye ve aldırmamakta haklı olduğumuz birkaç ay evvel ispat edildi, 2-3 senedir ALINMAZ dediğimiz bu ürünlerin panelleri kronik sorunlu çıktı ve bugün bu konuda mağdur olan binlerce insanın geri dönüşünü alıyoruz.

Amaç büyük ekran ise bütçenizi de zorlamayın, garantisi daha uzun, daha güvenilir Vestel 75U9520 düşünürmüsünüz mesela?

%25 mat panel gelme olasılığı kesin olsa müthiş bir televizyon Vestel 75U9520, %99 SRGB cabası

ÇOK SAĞOLUN HOCAM LG65UQ75006LF BUNU ŞİDDETLE TAVSİYE ETMEZMİSİNİZ YOKSA EH ALINABİLİR Mİ ESKI TELEVİZYONUMDA LGLA620S SERİSİNDEN GAYET MEMNUNDUM AÇIKCASI HEP TV DE LG TARAFINDA OLDUM AMA SİZİ TANIDIKTAN SONRA TABİ BİRAZ DEĞİŞİM OLDU AÇIKCASI KARARSIZLIK HAD SAFHADA

%25 mat panel gelme olasılığı kesin olsa müthiş bir televizyon Vestel 75U9520, %99 SRGB cabası
Ben kızınca, söylenince bana atar gider yapıyorlar da bu Vestelin pazarlama stratejistlerinin zerre kadar beyni yok bana göre.

Ben olsam, madem elinde böyle bir panel var (Bakın samimiyetle ve kesinlikle samimiyetle yazıyorum ki bunlar nasıl bir panel kullandığın da bilmiyor çünkü o panele sahip tv o fiyata satılmaz) o halde o seriyi ÖZEL SERİ ilan ederim, ona özel bir isim bulurum, Reklam için minik bir bütçe ayırır ve ''Kısa süreli ve sınırlı sayıda özel üretim ürün'' diye en azından bir Premium sınıf gibi ürün satarım.

Diğer panelleri sen yine kullan, yine 75'' ürün üret, yine karma panel yap ama başka isimle sat.

Allah akıl fikir ve mümkünse 2 gram da zekâ versin.

ÇOK SAĞOLUN HOCAM LG65UQ75006LF BUNU ŞİDDETLE TAVSİYE ETMEZMİSİNİZ YOKSA EH ALINABİLİR Mİ ESKI TELEVİZYONUMDA LGLA620S SERİSİNDEN GAYET MEMNUNDUM AÇIKCASI HEP TV DE LG TARAFINDA OLDUM AMA SİZİ TANIDIKTAN SONRA TABİ BİRAZ DEĞİŞİM OLDU AÇIKCASI KARARSIZLIK HAD SAFHADA
8 serisine çıkarsanız itirazım yok. Bu model için benden tavsiye çıkmaz :)

LG 65UQ81006 HOCAM BU MODELE NE DERSİNİZ ÇOK SAĞOLUN SİZE ÇOK SORU SORUYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN​

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri