Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

65C635 QLED TV

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Sorudan sonra tekrar online oılmamışsınız. İhtiyaç devam ediyorsa değerlendirelim :ok

Youtube da bu tv ye sahip biri ile olan yorumlarım:

O: Kardesim tv bugun geldi sakin ha aman haaa diyorum bulasmayin aksiyon ve hizli hareketli sahnelerde tamamiyla bozulmalar mevcut ne yaptiysam asla olmadi.bence tv alicak insanlar teknosa vs gibi yerlere gidip aksiyon ve hizli sahneler izleyip karar versinler.duran nesneyi 4k izletmek sahtekarlik baska bkrsey degil

Ben: 120 hz tv lerin klasik hareketli sahnelerdeki sorunları gibi mi? takılma ve hayaletlenme sorunu mu oluyor

O: dostum alicak eger sakin alma hizli sahnelerde hareketli durumlarda karakterlerin elinde yuzunde vs giden aracta fps dususu var donma yok kasma yok sadece haraket eden nesneleri bulanik oluyor anlik oluyor ve defalarca oluyor 1080 p 740 p sahneler zaten camur olmus.

Ben: sanırım hayaletlenmeden bahsediyorsun. Samsung 65 qn90b alacaktım 120 hz olmasından dolayı hareketli sahneler çok kötüydü. Bu tv de sanırım sanal 120 hz olmasından dolayı bu sıkıntıyı yapıyor. Çünkü kaynak yayınlar 25-30 fps

O: aynen hayaletlenme gibi guzel ornek verdiniz ben 2k monitor kullandim 144hz gozum ona alisti bu tv insan gozunu cok bozuyor 4k agir yayinlarda normal ama haraketli 1080 p ve diger yayinlar off cektirir

Herkesin görüşü farklı tabi. Siz kendiniz canlı görün ve değerlendirin

Adem abi ihtiyaç devam ediyor şuan indirimde 65C635 ama brn genelikle futbol maçı ve film izlerim 65BU8100 daha parlak net duruyor görüntü bilemedim @Adem Helvacı

Şuanda vatanda indirim var 65c735 veya 65c635 alınabilir.
65C635 bütçeme uygun markada tereddütte ediyorum hiç duymadım qled olması avantaj gibi Samsung lg daha parlak net görünüyor 65BU8100 veya 60BU8000 bütçeme uyan daha üstü istemem ki sorun yaşadığımda pişman olmayım ?‍♂️☺️

Şuanda vatanda indirim var 65c735 veya 65c635 alınabilir.
65C635 iyi bir tv mi vestelin qled ürünlerinden daha mı iyi abi çok kararsızım hangisini almalıyım bilemedim pişman olmak istemiyorum bir kere alınacak çeyiz için beklicek 1 yıl askerlik görevimi yapacağım

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri