Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma 65Q70A-65Q70B-65Q80B-65QN85B-65LS03

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Aliozde

Meraklı
Meraklı
Herkese merhaba,

Bu modeller arasında kararsız kaldım, yardımcı olabilir misiniz. Fiyatları aşağıda ki gibi, özellikle 65Q70A fiyatı bakımından daha yakın geldi ama gönlüm 65Q80B den yana. Bunun haricinde evimde gün ışığı problemi olduğu için 65LS03B de aklımı karıştırıyor. @Adem Helvacı

65Q70A- 24.250
65Q70B- 29.500
65Q80B- 31.200
65QN85B- 34.750
65LS03 - 31.500

Kullanım açınızı, kullanılacak senaryoları yazın detaylıca o zaman akşam @Adem Helvacı gelince yardımcı olur.

Kullanım amacım, Genellikle akşamları izleyeceğim, TV'nin ve odanın konumu itibariyle ışığa maruz kalıyorum maalesef ama sadece hafta sonları bu sorun benim için.
Akşamları Film Netflix, Amazon vs. ve PS5 için kullanacağım. Aslında bütçem 20K idi ancak 25K gibi bir rakamı zorlayabilirim. Yada gemileri yakıp 30K gibi rakamlara en son ihtimalle çıkacağım. TCL markaya güvenemiyorum açıkcası SSH dan ötürü.

Şu an durum bu.

Kullanım amacım, Genellikle akşamları izleyeceğim, TV'nin ve odanın konumu itibariyle ışığa maruz kalıyorum maalesef ama sadece hafta sonları bu sorun benim için.
Akşamları Film Netflix, Amazon vs. ve PS5 için kullanacağım. Aslında bütçem 20K idi ancak 25K gibi bir rakamı zorlayabilirim. Yada gemileri yakıp 30K gibi rakamlara en son ihtimalle çıkacağım. TCL markaya güvenemiyorum açıkcası SSH dan ötürü.

Şu an durum bu.
odanızın durumunu bilmediğim için 55 inç neden düşünmüyorsunuz. izleme uzaklığınız 4 metre ve yukarısı ise o zaman 65 inç normaldir tabi.

Şu an durum bu.
30K ya çıkarsan ls03 hocam kesinlikle ama Adem abi geldi mi onun tavsiyesine göre hareket ederiz bugün işi yoğundu akşama doğru uğrayacak foruma

65Q70A ile B arasındaki fark sadece şov. sözde segment oluşturmuş oldular aynı lacivert ile.
Kötü tv değildir ancak bu paraları edecek ürün de değildir. Sony markasını eleştirdiğim gibi Samsung markasını da marka farkı algısını rakamlara fazla yansıttığı yönde eleştiririm. Q70 mecbur değilsem önermediğim üründür.

LS03B AG katman şart değilse önermediğim ancak ihtiyacı olduğunu düşündüklerime sık önerdiğim, sizin profilinize uygun görmediğim modeldir.

QN85 şahsi olarak size gerek görmem, Q80B bu listede rüştünü en çok ispat etmiş ve kişisel bakış açıma göre size uygun olan üründür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Youtube da az önce denk geldim, qn85c sony x90l karşılaştırması görsel olarak sunulmuş

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri