Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65QN90B Hakkında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

zbilalozgen

Yeni Üye
Yeni Üye
Selamlar, daha önce iki model sormuştum 65PUS8807 ve 65X90K, araştırma yaparken 65QN90B ile karşılaştım. PS5 oynamak, İPTVden maç, Netflix Amazondan dizi izlemek için kullanıcam. Normalde bütçemin üstünde ama QLED için değebilir sanki bütçeyi aşmak. Görüşleriniz nelerdir acaba?

Günaydın, AUO panel ile çalışılmış, Miniled teknolojisi cabası. Qled konusunun yüksek teknolojiymiş gibi gözde çok büyütülmemesi gerektiğini yazıp sonrasında da ''Kesinlikle çok işe yaradığını da gözardı edemeyiz'' diye ekledim birçok yazımda. Ben aradaki farka kesinlikle değecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Yalnız QN90 serisinde montajda dikkat etmenizi rica edeceğim bir husus var, bununla ilgili sonradan bir yazı yazıp ayınlayacağım, QN90B panelde en dıştaki kaplamayı bazı servislerin ESD kaplama zannedip sökülmeye çalışıldığını ve hatta 1-2 panel yolma vakası oluştuğunu duydum, montajda lütfen ürünün yanında olun ve o AG katmanın sökülmeye çalışılmasına engel olun. Gelen arkadaşların yetkinliğine, bilgisine güvenimiz sonsuz ancak işin içine TÜRKİYE yönetim anlayışı girince ne yazık ki ekipleri ÖNCE bilgilendirmek yerine vakalara yaşandıktan sonra bilgilendiren bir anlayış hakim olduğu için ben baştan uyarmak istedim sizleri.

Günaydın, AUO panel ile çalışılmış, Miniled teknolojisi cabası. Qled konusunun yüksek teknolojiymiş gibi gözde çok büyütülmemesi gerektiğini yazıp sonrasında da ''Kesinlikle çok işe yaradığını da gözardı edemeyiz'' diye ekledim birçok yazımda. Ben aradaki farka kesinlikle değecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Yalnız QN90 serisinde montajda dikkat etmenizi rica edeceğim bir husus var, bununla ilgili sonradan bir yazı yazıp ayınlayacağım, QN90B panelde en dıştaki kaplamayı bazı servislerin ESD kaplama zannedip sökülmeye çalışıldığını ve hatta 1-2 panel yolma vakası oluştuğunu duydum, montajda lütfen ürünün yanında olun ve o AG katmanın sökülmeye çalışılmasına engel olun. Gelen arkadaşların yetkinliğine, bilgisine güvenimiz sonsuz ancak işin içine TÜRKİYE yönetim anlayışı girince ne yazık ki ekipleri ÖNCE bilgilendirmek yerine vakalara yaşandıktan sonra bilgilendiren bir anlayış hakim olduğu için ben baştan uyarmak istedim sizleri.
Adem hocam sınavda başarılar. Tam QN90B ye ikna olmuştum, Teknosa’da LG 65CS6 OLED pazarladılar, görüntü olarak çok hoşuma gitti ama OLED’le ilgili internette çok olumsuz yorum gördüm yanma sorunları vs, pazarlamacı arkadaş bunlar yeni teknoloji artık yanma vs olmuyor dedi doğru mudur bilginiz var mı?

Bunların panellerinde EVO panel olan ve olmayan olarak ürünler ayrılıyor. EVO panel olanlar daha dayanıklı olsa da sorun tamamen çözülmüş değil kesinlikle.

Merhaba bende yeni bir tv almak istiyorum butcem 25 bin TL civari, kesinlikle oled istemiyorum, 55qn90b modeli aklima yatiyor ama 30bin TL civari tv ye vermekte istemiyorum yinede deger derseniz butcemi zorlarim, 50qn90b model de 3-3,5 metreden kucuk mu kalir onuda bilemiyorum, qn modeli fazla abartimi yerine 18-20 bin bandinda bir tv alsam cok fark etmeyecekse ne olabilir yerimde olsaniz tercihiniz ne olur

Merhaba bende yeni bir tv almak istiyorum butcem 25 bin TL civari, kesinlikle oled istemiyorum, 55qn90b modeli aklima yatiyor ama 30bin TL civari tv ye vermekte istemiyorum yinede deger derseniz butcemi zorlarim, 50qn90b model de 3-3,5 metreden kucuk mu kalir onuda bilemiyorum, qn modeli fazla abartimi yerine 18-20 bin bandinda bir tv alsam cok fark etmeyecekse ne olabilir yerimde olsaniz tercihiniz ne olur
Bunların panellerinde EVO panel olan ve olmayan olarak ürünler ayrılıyor. EVO panel olanlar daha dayanıklı olsa da sorun tamamen çözülmüş değil kesinlikle.
Uzun süreli araştırmalar sonucu 65QN90B’yi bugün aldım hocam, tavsiyeler için çok teşekkürler

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri