İyi günler Adem abi ben ibrahim Bala abi senin önerilerini takip ederek A101 internet sitesinden 17,000 tl ye bayramdan önce Seg 12 lik kılıma satın aldım cihazı dün vestel yetkili servisi kurmak için geldi dış ünite kasasında kırık vardı hasar raporu tutuldu A101 e ilettim bunu A101 biz ürünleri değişim yapmıyoruz aide alıyoruz paranızı göndeririz siz yeni ürün alın diyor bende diyorumki 17,000 tlye kılıma yok niye değişim yapmıyorsunuz mağdurum diyorum duvar bile delindi montaj yerleri belirlendi diyorum prosedür böyle diyor Vestel yetkili servisine sordum dedimki ben bu kırık yeri sabitleyebilirim onaylasam kurulumu mesela garanti başlarmı dedim arkadaşlar diyorki abi biz kurarız garanti 2 yıl başlar sorun yok ama orayı sabitleyemediğini farzet düzen tutturamazsan dış ünite çalışırken ses yapar komşuların rahatsız olur dedi A101 bu teklifide e ettim fiyatta indirim yapın kurduruyum kırık yerini ben halledeceğim diyorum indirimde yapmıyorlar değişimide kabul etmiyorlar illaki iade diyorlar Adem abi neyapmalıyım kurdurup hakem heyetine başvurup A101 den fiyatta ücret indirimimi isteyim veya hakem heyetine başvurup A101 den değişimmi isteyim çıkmazda kaldım vallahi fiyatlar yüksek olmasa dicemki iade yapın tamam ben yine bu fiyata bulurum diyeceğim ama fiyatlarda yüksek abi lütfen bana yol gösterirmisiniz Adem abi kolay gelsin iyi günler dilerim Abim