Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Alarko Flair 18.000 Klima

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

fatih2163

Yeni Üye
Yeni Üye
Konu şuradan devam etmektedir (çift başlıklı konudur)

Arkadaşlar 28 M2 odam için Alarko Flair 18.000 olanını 50.000 TL alacağım 9 taksit şeklinde ama Alarko markasına güven olur mu bilmiyorum. Sizce bu Klima nasıl. Isıtma ve soğutmada kullanacağım elektrik tüketimi konusunda memnun edermi beni en fazla 55 bin TL bütçe zorlayabilirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-23-13-21-50-037_com.roborock.smart-edit.webp
    Screenshot_2025-03-23-13-21-50-037_com.roborock.smart-edit.webp
    53.9 KB · Görüntüleme: 8
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar 28 M2 odam için Alarko Flair 18.000 olanını 50.000 TL alacağım 9 taksit şeklinde ama Alarko markasına güven olur mu bilmiyorum. Sizce bu Klima nasıl. Isıtma ve soğutmada kullanacağım elektrik tüketimi konusunda memnun edermi beni en fazla 55 bin TL bütçe zorlayabilirim.
Adem abi senden de cevap bekliyorum abi düşüncen önemli olur.

Gree üretimi olduğu yazıyor ama hangi modeline denk emin olamadım. 18.000 BTU Fairy ile teknik detayları karşılaştırdığımda ufak da olsa farklılıklar mevcut ama bariz bir fark yok. Sanki bir tık kısılmış hali gibi.

af18.webp

Alarko Flair klima Gree üretimidir,
Alarko Carrier klima Midea üretimidir
Alarko Flarir klima, Fairy ile Aphro arasında yer alır ikisine de tam denk değildir.
Alarko Carrier klima Prime ile Xtreme arasında yer alır, ikisine de denk değildir.

Bu klimaların seviyelendirme işleri ana marka ve alt marka ayrımlarından dolayı bu şekilde tercih ediliyor.

28m2 alan için 18000btu bana göre gereksiz bir satın alım maliyetidir. Onun yerine Gree Fairy 12000btu klimayı direkt alıp ana markada kalmak bu koşullarda daha doğru tercih olabilir görüşündeyim.

Ayrıca Alarko grubuna tabi ki güven olur, Zorludan daha çok güvenirim :ok

28m2 alan için 18000btu bana göre gereksiz bir satın alım maliyetidir. Onun yerine Gree Fairy 12000btu klimayı direkt alıp ana markada kalmak bu koşullarda daha doğru tercih olabilir görüşündeyim.
Hocam, değerli üyemiz bir önceki konusunda Şanlıurfa Siverek'te yaşadığını belirtmişti. Koşulları da şu şekilde: 28 metrekare salon, giriş kat ve alt kısım bodrum, ısı yalıtımı yok, yerler parke, tavan yüksekliği standart, bina yaşı 15. Klima hem ısıtmada hem soğutmada kullanılacak ve bütçe maksimum 55 bin TL.

İlgili konunun bağlantısı: https://inceleriz.com/forum/konular/sanliurfa-klima-onerisi.11239/

Hocam, değerli üyemiz bir önceki konusunda Şanlıurfa Siverek'te yaşadığını belirtmişti. Koşulları da şu şekilde: 28 metrekare salon, giriş kat ve alt kısım bodrum, ısı yalıtımı yok, yerler parke, tavan yüksekliği standart, bina yaşı 15. Klima hem ısıtmada hem soğutmada kullanılacak ve bütçe maksimum 55 bin TL.

İlgili konunun bağlantısı: https://inceleriz.com/forum/konular/sanliurfa-klima-onerisi.11239/
Heeee demek ki neymiş? Konu bütünlüğü, aynı başlıktan devam etmek ve detaylı bilgi çok önemliymiş :cool:

Teşekkür ederim bilgi için :ok

İlginiz için teşekkür ederim kusura bakmayın konu kapanabilir sanırım anladığım gree fairy 18 lik alacağım teşekkür ederim çok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri