Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Aliexpress - Tuya Destekli WiFi IR Remote Controller

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rüstem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rüstem

Süper Üye
Yeni Üye
Bu ürünün en sevdiğim tarafı üzerinde dahili nem ve sıcaklık sensörü bulunması oldu. Tuya destekli olduğu için Smart Life veya Tuya mobil uygulamaları üzerinden çalışabilir. IR ile yönetilen tüm cihazları yönetebilirsiniz, kendi veritabanında olmayan cihazlar için de IR kodu öğrenme modu var. Cihaz ufak da gözüküyor, henüz elime ulaşmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Ürün 105,49 TL'ye kampanyada. Vergiler ve kargo dahil 179,92 TL'ye gelmiş oluyor. Ben de sipariş verdim. Geldiğince incelemesini de yaparım ancak gelene kadar kampanyası bitecektir.

Link: https://www.aliexpress.com/item/1005005019779055.html

1679145110390.png

Sanırım linkte referans kodu var ancak benim referanslı linkim değil bu. Linkin parametrelerini silince 145 TL'ye çıkıyor fiyatı, tıkayıp gidince 105,49 TL oluyor. Buna dikkat edin, kopyalamak yerine direkt tıklayıp gidin.

Bu ürünün en sevdiğim tarafı üzerinde dahili nem ve sıcaklık sensörü bulunması oldu. Tuya destekli olduğu için Smart Life veya Tuya mobil uygulamaları üzerinden çalışabilir. IR ile yönetilen tüm cihazları yönetebilirsiniz, kendi veritabanında olmayan cihazlar için de IR kodu öğrenme modu var. Cihaz ufak da gözüküyor, henüz elime ulaşmadığı için bir şey diyemeyeceğim. Ürün 105,49 TL'ye kampanyada. Vergiler ve kargo dahil 179,92 TL'ye gelmiş oluyor. Ben de sipariş verdim. Geldiğince incelemesini de yaparım ancak gelene kadar kampanyası bitecektir.

Link: https://www.aliexpress.com/item/1005005019779055.html

Ekli dosyayı görüntüle 1473
Üzerinde ısı ve nem sensörü olması iyi olmuş. Ortam ısısını gözlemleme açısından. Ama set ısısına göre start stop yaparsa iyi değil inverter klima için.
Bende Tuya nın watmetre prizi var.

Üzerinde ısı ve nem sensörü olması iyi olmuş. Ortam ısısını gözlemleme açısından. Ama set ısısına göre start stop yaparsa iyi değil inverter klima için.
Bende Tuya nın watmetre prizi var.

Ben genel olarak Tuya protokolünde çalışan ürünleri çok almamaya çalışıyorum ancak evimde hem ewelink, hem de Tuya protokolünde çalışan wifi cihazları ile bluetooth ve zigbee cihazları var :D

Ben genel olarak Tuya protokolünde çalışan ürünleri çok almamaya çalışıyorum ancak evimde hem ewelink, hem de Tuya protokolünde çalışan wifi cihazları ile bluetooth ve zigbee cihazları var :D
Ewerlink, Tuya, snoff, General oda termostat, ve panasonic WiFi var şu an.

Cihaz elime ulaştı. Klimayı manuel kod tanımlayarak yönetmeye başladım. Tavanda RGB şerit ledler var, onları da manuel kod tanımlayarak yönetiyorum. TV'de ise hazır şablonlar içerisinden seçtim ve düzgün çalıştı. Zaten basit mantıkta çalışan bir ürün. Benim için manuel kod tanımlama kısmı önemliydi, o da çok kolay şekilde çalışıyor. Tuya yazılımı içerisinden IR remote cihazını ekledikten sonra tanımladığınız her IR cihazı Tuya'ya ayrı bir cihaz olarak ekleniyor. Bu çok güzel bir özellik. Örneğin ışığı eklediniz, Tuya uygulamasında IR remote kısmından çıktığınızda "Tuya ışık" olarak bir cihaz görüyor ve oradan yönetiyorsunuz.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri