Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

altusyetkilibayi.com Güvenilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yyasinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yyasinn

Meraklı
Meraklı
Arkadaşlar burada ALTUS marka birkaç ürün alacağım. Firma sahibi ister direkt kargo firması ile ister arçelik bayiye gönderip randevulu bir şekilde teslimat yaptıralım dediler. Daha önce bu sitede alışveren yapan oldu mu? Güvenilir bir site mi?

altusyetkilibayi.com

Valla firma cihan mobilya diyor ve adresi telefonu bakınca doğru. https://maps.app.goo.gl/zDyx9puApteffLWq5 mekan da burasıymış.

Bence site üstünden değilde böyle aracılı yerlerden almanız daha iyi olabilir.

Alacağım ürün altus ala 332b diğer aracı kurumlarda bu ürünü satışa koymamışlar. Buradaki fiyat daha uygun.

Yıllardır faaliyette olan bir site. Adana'daki bir Altus bayisine ait. Kendi sitelerinden de, sitenin alt kısmında bulabileceğiniz şekilde e-ticaret sitelerinden de satış yapıyor.

Şimdiye kadar herhangi bir yamuklarını görmedik. Dolandırıcı değiller.

Tabi site bu: https://altusyetkilibayi.com/

Firma sahibi ile iletişime geçmiştim. Aldığım ürün 8700 TL görülüyordu fakat kart ile alım yapmak istediğimde hata veriyordu sürekli. Firma yetkilisi ile görüştükten sonra stoktan dolayı fiyat 9000 TL olunca ben de gizerler.com adlı firmadan aldım. Ürün şu an yolda yarın teslimat görülüyor. Olumlu ya da olumsuz süreci buradan yazarım. Firmadan almak isteyen olursa en azından fikir sahibi olurlar.

Firma sahibi ile iletişime geçmiştim. Aldığım ürün 8700 TL görülüyordu fakat kart ile alım yapmak istediğimde hata veriyordu sürekli. Firma yetkilisi ile görüştükten sonra stoktan dolayı fiyat 9000 TL olunca ben de gizerler.com adlı firmadan aldım. Ürün şu an yolda yarın teslimat görülüyor. Olumlu ya da olumsuz süreci buradan yazarım. Firmadan almak isteyen olursa en azından fikir sahibi olurlar.
Gizerler sağlam bayilerden bir tanesi ve çoğu marka ile çalışmaları var. Diğer bayilere göre uygun veriyor ve sağlam firma

Gizerler büyük firma ya Ford bayileri de var.
Ben çoğu beyazeşya alışverişini ordan yapyıroum arçelik beko samsung profilo bayilere nazaran fiyatları daha uygun ve genel'de çoğu karta 9 taksit yapıyorlar.

Örnek arçelik ankastre set arçelik bayisinde 30 bin
Gizerler de 27 bin aynı ürün

veya altus buzdolabı bayiler'de 32 bin
gizerler'de 28 bin

Gizerlerden ürün saglam geldi bayiden yana sorun yok. Bana Güngören Arçelik yetkili servis atandığı için randevu oluşturdum fakat servis ile montaj sorunu yaşıyoruz. Adamlar çok ciddiyetsiz bilgi vermekten bile acizler maalesef. Son zamanlarda Arçelik ile herkes sorun yaşıyormuş.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri