Şimdi, dostumuz der ki; ''istiyorsanız ben size arkadaşın cep numarasını hemen bulur paylaşırım fakat doğru olanı müşteri hizmetleri üzerinden işlem yapılmasıdır zira MH kaydı sonrası 12 saat içerisinde konu iletişim ile çözülmesi gerekir. aksi durumda eksi puan yazılır ve sene sonunda puanların toplamı düşük olursa servis sözleşmesi yenilenmez o nedenle işletmeler çok daha dikkatli davranır''
Bu bağlamda aşağıya önce WP den ulaşabileceğiniz detayı paylaşayım
LG Electronics Türkiye, müşteri memnuniyetini bir adım öteye taşıyarak, tüketicilerin LG ürünleri ile ilgili bilgi ve teknik destek almalarını sağlayacak bir WhatsApp hattı açtı. Tüketiciler LG Destek Ekibine haftanın 7 günü 09:00 – 17:00 saatleri arasında
0530 918 65 43 numaralı WhatsApp hattından ulaşabilecekler.
WP değil telefon olsun derseniz
444 6 543
Yok ben direkt olarak bölgemdeki servise cebinden ulaşayım derseniz de ....................... (Buraya kadar olan yazıyı saat 13:15 dolaylarında yazdım) (Buradan sonrasını da 16:10 da yazdım) şu numarayı arayın isterseniz diye bu yazıyı hazırlayıp saatlerce bekledim ama ustamız da ulaşamamış ne yazık ki.
Yine sataşıyor olmak istemem fakat LG de korktuğum ve sıklıkl ayaşadığım bir konu bu.
Mesela ulaşabiliyor olduğunuz MH de çoğu zaman derdinize derman olmuyor ve ''Servisimizle görüşün'' diyor.
E babbaaaaa servisine ulaşamıyok ki