Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Arçelik Çamaşır Makinası Sıkma Sesi Normal Mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

turkboy5068

Meraklı
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Arçelik
Merhaba inceleeriz Forum Üyeleri, 2 senelik Arçelik 1200 devir 10Kg Çamaşır Makinamız var, ancak son zamanlarda sıkma esnasında aşırı sesli çalışıyor gibi geliyor bana, tamircilere sorduğumda normaldir çamaşıra göre değişir diyorlar sıkma sesi ama bana pek normal gelmiyor rahatsız edici seviyede bence? Garanti bitimine 10 gün felan kaldı servisi çağırsam normal derlerse ücret talep edilir mi ücret talep edebileceklerini söyleyenler var. Makinanın sesini ve fotosunun ekledim aşağıya.

Ekli dosyalar

Normal değil. Ayaklar terazideyse makine düzse kesinlikle normal değil. Servis çağırın gelsin baksınlar. Hatta garantisini de bu 10 gün bitmeden uzattırın derim.

Normal değil. Ayaklar terazideyse makine düzse kesinlikle normal değil. Servis çağırın gelsin baksınlar. Hatta garantisini de bu 10 gün bitmeden uzattırın derim.

Ayak ayarını bi beyaz eşya ustası akrabama ayarlatmıştım zeminde normal parke, tabi parke belki tam yüz yüz düz olmaya bilir ama öyle olsa bile ses fazla geldi bana servis konusunda kararsızdım çağırayım o zaman kesin,

Amortisör veya askı yayların da sorun olabilir askı yaylarının ucunda plastik parçalar aşınmış olabilir,
Ses içten geliyor gibi geldi bana, platik ayaklara bakmıştık daha önce zaten, amorsitör ne onu bilmiyorum, daha 2 sene olmadı alalı, bugün servis kaydı açtım bakalım, Garanti uzatma yerine eşya sigortam var onu kullanmak istiyorum garantiden sonra, garantili eşyaları sigorta karşılamıyor düşüncem bu yönde garantiyi uzatmak yerine. Mantıklı mı bilmiyorum.

Ayak ayarını bi beyaz eşya ustası akrabama ayarlatmıştım zeminde normal parke, tabi parke belki tam yüz yüz düz olmaya bilir ama öyle olsa bile ses fazla geldi bana servis konusunda kararsızdım çağırayım o zaman kesin,
Yer parkeyse tam düzen tutmaz haberiniz olsun. Çamaşır makinelerinin sert bir zemin üzerinde olması her zaman daha iyi. Parke zeminde esneme olur. Tabi yine servis kaydı açtırın gelip baksınlar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri