Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Arçelik klima kalite çok düşmüş

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Cihat Kumtas

Yeni Üye
Yeni Üye
Arçelik ekolojik inverter klima aldım 18 lik alüminyum boru ile takıldı ve artık alüminyum boru çıkıyor dedi kutudan zorla vakum yapıldı sorun çıkardılar vakum aleti yok dediler bende iyade istiyorum deyince dükkana adam gönderdi ve getittirdi.Arcelik firmasının onlara vermediğini söyledi vakkum cihazını bende beni o konunun ilgilendirmedigini vakumun benim hakkım olduğunu söyledim adamı lafa tutup zorla 25 dk yaptırdım yoksa 10 dk da çıkarıyordu vakkumu sigorta vermiyorlar artık firma kaliteden çok ödün vermiş keşke yan urunlerinde bunu yapsalar Arçelik yazan ürünlerde kaliteden calmasalar

Arçeliklerde en büyük handikap maalesef alüminyum boruyla montaj yapılması. Firmanın onlara vakum motoru vermemesi külliyen yalan. Vermese bile servis sahibine almaları zorunlu koşulmuştur çünkü fabrikadan vakum yapacaksınız talimatı var. 25 dakika iyi yaptırmışsınız vakumu. Sigorta vermezler çünkü elektrik tesisatına firma bakmaz tüketicinin montajdan önce elektrik tesisatını hazırlaması gerek.

Arçeliklerde en büyük handikap maalesef alüminyum boruyla montaj yapılması. Firmanın onlara vakum motoru vermemesi külliyen yalan. Vermese bile servis sahibine almaları zorunlu koşulmuştur çünkü fabrikadan vakum yapacaksınız talimatı var. 25 dakika iyi yaptırmışsınız vakumu. Sigorta vermezler çünkü elektrik tesisatına firma bakmaz tüketicinin montajdan önce elektrik tesisatını hazırlaması gerek.
Yok abi doğru söylüyor beko satış mağazası yakın arkadaşım var arçelik beko bu yıl klima montajlarının yüzde 30 unu taşeron kişilere yaptırdı ve hemde çok uygun fiyata onlarında vakum cihazı falan olmaması gayet normal klima takmayı biliyorum diyene klimayı verip al git tak dediler

Yok abi doğru söylüyor beko satış mağazası yakın arkadaşım var arçelik beko bu yıl klima montajlarının yüzde 30 unu taşeron kişilere yaptırdı ve hemde çok uygun fiyata onlarında vakum cihazı falan olmaması gayet normal klima takmayı biliyorum diyene klimayı verip al git tak dediler
Taşeronu demiyorum ben. Kendi ekipleri bile yapmıyor şikayet geliyor.

Taşeronu demiyorum ben. Kendi ekipleri bile yapmıyor şikayet geliyor.
Ürün kalitesi olarak da o dikey kanatlar nedir? Pet şişe daha kalın. Zaten sağ sal tutmuyor illaki kendi istediği yöne bakacak. Alt kapağı da yamuk zaten. Malzeme kalitesi olarak da düşürmüşler kaliteyi. Bu dönemde her ürün eskisi kadar kaliteli değil.

Çok sevdiğim bir üzümlü bisküvi var, bugün aldım, üzümden eser yok. İki üç parça üzüm kabuğu... Hiçbir şeyin eski hali kalmamış.

Ürün kalitesi olarak da o dikey kanatlar nedir? Pet şişe daha kalın. Zaten sağ sal tutmuyor illaki kendi istediği yöne bakacak. Alt kapağı da yamuk zaten. Malzeme kalitesi olarak da düşürmüşler kaliteyi. Bu dönemde her ürün eskisi kadar kaliteli değil.

Çok sevdiğim bir üzümlü bisküvi var, bugün aldım, üzümden eser yok.
Otomatik yapmalarını geçtim manuel bile düzgün çalışmıyor :D

Daha önce takılan tüm klimalarda sigortayı kendileri taktı uzun zamandır yeni almamıştım klima o yüzden sormuştum ilginize teşekkürler

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri