Akşam Vatan'a gittim. Everest'in şu modelini önerdi satıcı.
Everest TK-4085 40"-85" VESA 300x300-400x400-600x400 MAX 50kg (640mm) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Dedim hocam bu da pahalı yani 450 liradan çok bir farkı yok. Abi dedi 55Q80B modeli biraz ağır tv. İşi garantiye al dedi. 130 Liraya 55" son sınır olan yine everest'tin başka modeli de vardı. Artık pahalı olanı kakalamaya mı çalıştı bilmiyorum. Neyse bana askı aparatının kutusunu verdi. Abi dedi sana bir de cıvata vericem ben. Gitti alet çantasından bir kaç adet cıvata getirdi. Teşhir ürün 55Q80B nin arkasına cıvataları bağlayıp denemek istedi. Allah allah abi bu buna olmuyor ya çok ilginç, normalde samsung bu cıvataları kullanıyor dedi. Sen bu cıvatayı al abi nalburdan bunun uzununu iste dedi. Hocam dedim uzun alayım da ne kadar uzun alıcam, 10mm bile uzun alsam civata dibe geldiği zaman cıvatanın arkası boşta kalır dedim. Yüzünü utandırır gibi boş boş baktı yüzüme. Almaktan vazgeçtim. Servisin dediği gerçekten doğru sanırım. Bu modelin cıvataları ya farklı ya da aynı metrikte olmasına rağmen daha uzun gerekiyor. Çünkü arka kapağın hemen önünde değil, biraz içeride konumlanırılmış cıvata delikleri.