Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru ASUS VG279Q3A IŞIK SIZMASI

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Blade2023

Araştırmacı
Araştırmacı
Marka Model Bilgisi
ASUS VG279Q3A
Herkese Merhaba.

Yine bir ışık sızması ve yine ben 😀
Dün akşam Vatan Bilgisayardan aldığım monitör. Resimleri bırakıyorum. Telefonun Pro modunda göze en yakın şekilde çektim. Normal mi yoksa değişim sebebi mi ? Ona göre hareket edeceğim.

Ekli dosyalar

• 20240204_230154.jpg
    20240204_230154.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 10
  • 20240204_230205.jpg
    20240204_230205.jpg
    16.9 KB · Görüntüleme: 10
  • 20240204_230146.jpg
    20240204_230146.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 9
Bunlarda gündüz fotoğrafları

Ekli dosyalar

• IMG-20240205-WA0014.jpg
    IMG-20240205-WA0014.jpg
    45.4 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG-20240205-WA0015.jpg
    IMG-20240205-WA0015.jpg
    39.8 KB · Görüntüleme: 6
Bana göre fotolardaki gördüklerimde bariz sehim var abi ama canlı göz ile görünenkısmına bir şey diyemem.
Canlı görünen kısmı %5 daha azdır Adem hocam. Yarın akşam Vatan'a iade edicem. Beni üzen kısım şu oldu. Satıcı arkadaş VA panellerin siyahı daha gri verdiğini IPS panellerin siyahı siyah olarak verdiğini söyledi. Maalesef bırakın daha siyah ekranı rengarenk bir görüntü var !

Canlı görünen kısmı %5 daha azdır Adem hocam. Yarın akşam Vatan'a iade edicem. Beni üzen kısım şu oldu. Satıcı arkadaş VA panellerin siyahı daha gri verdiğini IPS panellerin siyahı siyah olarak verdiğini söyledi. Maalesef bırakın daha siyah ekranı rengarenk bir görüntü var !
Adı üstünde abi SATICI :)

Satıcı arkadaş VA panellerin siyahı daha gri verdiğini IPS panellerin siyahı siyah olarak verdiğini söyledi.

Aslında tam tersi durum geçerli. VA panellerin kontrast oranları IPS panellerden daha yüksek. O yüzden siyah renk gösterim başarımları daha iyi. Buna ek olarak, IPS panellere özgü "IPS Glow" sorunu da mevcut.

Satıcı arkadaş ya kötü niyetli ya da konunun cahili. Umarım ikinci ihtimal doğrudur.

Aslında tam tersi durum geçerli. VA panellerin kontrast oranları IPS panellerden daha yüksek. O yüzden siyah renk gösterim başarımları daha iyi. Buna ek olarak, IPS panellere özgü "IPS Glow" sorunu da mevcut.

Satıcı arkadaş ya kötü niyetli ya da konunun cahili. Umarım ikinci Akşam Topkapı Vatan Bilgisayar'a gidip görüşeceğim.

Satıcı arkadaş ya kötü niyetli ya da konunun cahili. Umarım ikinci ihtimal doğrudur.
Bu akşam Topkapı Vatan Bilgisayar'a gidip bizzat ürünü bana satan arkadaşla görüşeceğim. Bakalım ürünü satarken gösterdiği performansı iade içinde gösterecek mi ? +3 yılda garanti yaptırdım.

Dün akşam Topkapı Vatan Bilgisayar Müşteri Hizmetleri bölümüne gittim. Sadece resimleri göstermem bile yetti ! Arkadaşlar gerekli işlemleri yapıp anında kutusunda yeni ürünü verdiler. Mağazada ölü piksel testi yapıldı. Işık altında sehim testi cok gerçekçi olmadı. Henüz kurulumunu yapmadım. Hakikaten şu zamanda iyi bir hizmet sundular. Teşekkür ederim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri