Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Bekarlar için buzdolabı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan frkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

frkn

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Keysmart-Regal
Merhaba, tek kişi için sizce hangi buzdolabıni almak daha mantıklı?

Regal NFK 37920 no frost kombi buzdolabı 13.500 TL
Regal NF 30020 no frost buzdolabı 11.700TL
Keysmart key 250 nf 9975TL
Keysmart key 330 STE 10.975TL

Başka öneriniz olursa ona da açığım.

Key250 olanın boyu 147 cm baya ufak. Bunun da bir ufağı büro tipi dolaplardan oluyor. Şimdi bekar olabilirsin ama atıyorum kimsenin nasıl kullandığını bilemeyiz. Bekar adamsındır ama et kıyma et ürünleri ve soğuk alkollü içeceklere meraklısındır. Evde kendin yapıyorsundur içeceğinle tüketiyorsundur ? veya dolabı sadece su soğutma amaçlı kullanıyorsundur bunları bilemeyiz. Evde yemek yapıyorum işte içeceklere de meraklıyım karpuzum kavunum da olur mutlaka dersen o zaman hacim büyük no frost bir dolap lazım. Ama yok ben su içmeden su içmeye dolabı açıyorum evdede yemek yapmıyorum yemiyorum derseniz de en ucuzu key 250 olanı alıp geçin.

Key250 olanın boyu 147 cm baya ufak. Bunun da bir ufağı büro tipi dolaplardan oluyor. Şimdi bekar olabilirsin ama atıyorum kimsenin nasıl kullandığını bilemeyiz. Bekar adamsındır ama et kıyma et ürünleri ve soğuk alkollü içeceklere meraklısındır. Evde kendin yapıyorsundur içeceğinle tüketiyorsundur ? veya dolabı sadece su soğutma amaçlı kullanıyorsundur bunları bilemeyiz. Evde yemek yapıyorum işte içeceklere de meraklıyım karpuzum kavunum da olur mutlaka dersen o zaman hacim büyük no frost bir dolap lazım. Ama yok ben su içmeden su içmeye dolabı açıyorum evdede yemek yapmıyorum yemiyorum derseniz de en ucuzu key 250 olanı alıp geçin.
Yaparım hocan yemek. İllaki karpuz kavun vs olur. Bir aile kadar çok yapmasam da evde yemek yaparım

Ekstra olarak hocam regal 13.500 olan bana da mantıklı geliyor ama regalden biraz uzak durmak daha mantıklı olduğunu söyleyenler oldu ama ben şunu planlıyorum ekstra olarak +4 yıl garanti de yaptırcam

Ekstra olarak hocam regal 13.500 olan bana da mantıklı geliyor ama regalden biraz uzak durmak daha mantıklı olduğunu söyleyenler oldu ama ben şunu planlıyorum ekstra olarak +4 yıl garanti de yaptırcam
Windsor ws 4700 st'yi öneririm. Statik sogutmalidir.
Hepsiburada da en düşük 12.400 civarında satmaktaydı bu aralar. Şu an stok da yok. Birkaç gün beklerseniz yeniden satışa başlayacaktır. Aşağıdaki bağlantıdan satışa başlamasını kontrol edebilirsiniz.

Vsoutlet satıcısı adıyla Vestel 'in kendisi satış yapmaktadır.
1399 TL'ye +4 yıl ek garanti yaptırdınız mı tamamdır.

Windsor ws 4700 st'yi öneririm. Statik sogutmalidir.
Hepsiburada da en düşük 12.400 civarında satmaktaydı bu aralar. Şu an stok da yok. Birkaç gün beklerseniz yeniden satışa başlayacaktır. Aşağıdaki bağlantıdan satışa başlamasını kontrol edebilirsiniz.

Vsoutlet satıcısı adıyla Vestel 'in kendisi satış yapmaktadır.
1399 TL'ye +4 yıl ek garanti yaptırdınız mı tamamdır.

Hocam statikte buzlanma sorunu oluyor sizce mantıklı mi?

Hocam statikte buzlanma sorunu oluyor sizce mantıklı mi?
Mantıklı buluyorum. Çünkü buzdolabı sadece sogutma yapıyor. Buzu kırmak için gereken parçalar olmadığı için bozulma riski daha az oluyor.
Bahsettiğiniz buzlanma sorununa gelince buzluk bölümünü yılda bir kez temizlemek yetiyor o da gerekirse.
Soğutma bölümü olan alt bölümde ise arka duvarda karlanma ve erime ıslaklıklari oluyor bu kadar. Oluşan su da en alttaki deliktan motor üstündeki kaba akıyor.
Ben tavsiye ederim.

Mantıklı buluyorum. Çünkü buzdolabı sadece sogutma yapıyor. Buzu kırmak için gereken parçalar olmadığı için bozulma riski daha az oluyor.
Bahsettiğiniz buzlanma sorununa gelince buzluk bölümünü yılda bir kez temizlemek yetiyor o da gerekirse.
Soğutma bölümü olan alt bölümde ise arka duvarda karlanma ve erime ıslaklıklari oluyor bu kadar. Oluşan su da en alttaki deliktan motor üstündeki kaba akıyor.
Ben tavsiye ederim.
Tamam hocam teşekkür ederim. Bir de o markaya bakayım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri