Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

BenQ Servisi 20 İş Günü Geçti Monitörüm İçin Yardımcı Olmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasoski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yasoski

Meraklı
Yeni Üye
Merhabalar, @Adem Helvacı Abi sen de akıl verebilirsen sevinirim.
Şimdi benim monitörümde 3 adet ölü piksel var BenQ servisine gönderdim ölü piksel için ilk günlerde göremediklerini etmediklerini söylediler bende kutu içine böyle derler diye link gönderdim ölü pikselin görüntüsünün olduğu biz göremiyoruz diye 23 24 gün geçirdiler bayramdan önceki cuma günü 20'sinde gönderdim 21'inde onların eline ulaştım yasal sürede 20 iş gününü geçti bana da 18'inde kargoladılar 19'unda ürün olduğu gibi tamir vs edilmeden elime ulaştı ama iş gününü geçmediğini iddia ediyorlar Cumartesi günlerini saymıyorlar sanırım ama Cumarteside iş günü olarak sayılıyor servisin elemanını çalıştırıp çalıştırmadığı tüketiciyi ilgilendiriyor mu? Bu 1. sorum du 2. Sorum ise bu durumda ne yapabilirim nakit paraya sıkıştım birisi 8000TL 2540K modelimi almak istiyoruım onamı satsam yoksa hakem heyetine versem değişim kararı alabilirmiyim ve bu süreç uzun sürer mi? İstanbuldayım teşekkürler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri