Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Beyaz Eşya Alımı İçin Destek Talebi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

burakguler

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
150000
Marka Model Bilgisi
Beko - Arçelik - Samsung
Merhaba,

Kayseri'ye taşınacağım ve bir evin ihtiyacı olabilecek her şeyi almam gerekiyor. Ama araştırdıkça derine indikçe insanın kafası karışıyor.
Elektronik ürünler 150.000 mobilya 150.000 gibi bir bütçe belirlemiştim kabaca ama ne kadar uyguna çıkarsa o kadar iyi tabi ki.

Ben kendi araştırmalarımı yazayım, siz bana bu konuda yardımcı olun lütfen.. Bayileri gezdik; internetten baktık.
Dikkatimi çeken özellikler şunlar:

Buzdolabı:
  • Kombi tipi altta dondurcu tercihimiz.
  • Kiralık Ev olacağı için genişiliği 70-75 bandında olan ürünler daha mantıklı olacak gibi
  • Şarküteri Rafı
  • Samsungun Twincooling dediği iki kısmın ayrı havalandırıldığı sistem
  • Koç Grubu Vitamin Zone dediği sebze tazelik sistemi
  • Yine Koç Grubunun 360 derece soğutma sistemi / AeroFresh dediği raflar arası koku karışımını önleyen sistemler

Bulaşık Makinesi:
  • Otomatik Kapak Açma Sistemi mantıklı geldi
  • 3. Çatal Kaşık Rafı hoşumuza gitti
  • Arçeliğin CornerWash dediği yıkama sistemi baya hoşuma gitti
Çamaşır Makinesi:
  • Samsungun EcoBubble dediği sistem hariç bir özellik göremedim
  • Fiyat durumuna göre 9-10-11 kg olabilir
Çamaşır Makinesi:
  • Isı pompası hariç bir özellik göremedim.
  • Çamaşır makinesi ile aynı kg da olması mı gerekiyor? Koç grubu 10 kg çamaşır makinesine 8 kg kurutma %50 indirimli veriyor.
Ankastre Seti:
En son plana ittim pek araştırmadım açıkcası çok dandik olmayan uygun fiyatlı ürünler olabilir ya da diğer beyaz eşyalara göre aynı markadan ilerlenebilir.

TV:

Android
ve ya Google Tv işletim sistemi olan 50-55 inc bandında fiyat performans ürünler yeterli olacaktır.

Süpürge:
  • Dikey Süpürge mi alsak robot süpürge mi karar veremedik henüz önerilerinize açığız.
  • Dikey olarak Shark Detect Pro Auto-Empty dikkatimi çekti.
  • Robot süpürge olarak da kendi haznesini boşaltan ve dönen moblu paspas yapan modeller tercihimiz.
Kısaca beğendiğim ve gördüğüm özellikleri yazdım ama yazdığım özellikler illa olsun dediğim şeyler değil tabi ki. Asıl sormak istediğim soru da bu aslında bu özellikler gerçekten işe yarar mı yoksa göz boyama mı? şu özellik kesin olsun şu özellik bir işe yaramaz diye bir fikriniz varsa belirtirseniz memnun olurum.

2. sorum beyaz eşya internetten mi alınır bayiden mi alınır? Bayiler bir takım indirimler yapıyor fakat gördüğüm kadarıyla internette her zaman daha uygunu var.

3. Sorum beyaz eşyalarda markanın aynı olması önemli midir? Bazı markaların 2 li alıma 5000 3 lü alıma 10000 gibi kampanyaları var fakat ayrı ayrı markalarında değişik güzel özellikleri var?

4. Tırnak içinde Kaliteli olan ürünlere gitmek mi mantıklı yoksa aman al Hoover, altus vs. geç mi dersiniz :)

5. Bildiği bir kampanya olan varsa paylaşırsa sevinirim
(Marka ve Renkle ilgili bir takıntımız yok her marka ve beyaz renk olur)

@Adem Helvacı @Murat ALA Öncelikle böyle değerli bir forum oluşturduğunuz ve insanlara destek olduğunuz için sizlere sonsuz teşekkürler, onlarda sayfa konu okudum ve çok faydası oldu.
Üstte yazdıklarıma cevaben herkes bilgilerini paylaşırsa çok faydalı bir konu olacağı kanaatindeyim.

Bana kalırsa her markanın farkli ürünlerini daha kaliteli bulabilirsiniz. Beyaz eşyada ilk öncelik servis gelir benim için kendim samsung çamaşır makinesi kullanıyorum 11 kg olan hassas bir makina onu belirteyim ama özellikleri güzel +4 yıl ek garantiyle devam. Televizyon Vestel 50Q9900 2 yıldır bende sesi olsun görüntü olsun memnunum. Hafif bulutlanma var uğraşmadım. Buzdolabı Beko ikincisi el almıştım 3 yıldır kullanıyorum muhtemelen 8 10 yıllıktır. Soğutması lastiği her şeyi çok iyi. Ocak fırın set Beko aldım fanı arızalı geldi evde 2 dakika değiştik+4 ek garanri verdiler ücretsiz. Bulaşık makinem vesteldi 3 yıldır bende spotcudan 2022 de 1000 fl ye aldım nakliye dahil makine üretimi 15 yıllık daha yeni bozuldu benim de hatam var ama iyi yıkamıyordu artık kapak bozuk yapilirsa hala çalışır. Şimdide vestel aldım bulaşık makinesini arızalı geldi baktım yandada cok aciklik var kapak kapaliyken onu farkettim değişim olacak.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri