- Bütçe
- 150000
- Marka Model Bilgisi
- Beko - Arçelik - Samsung
Merhaba,
Kayseri'ye taşınacağım ve bir evin ihtiyacı olabilecek her şeyi almam gerekiyor. Ama araştırdıkça derine indikçe insanın kafası karışıyor.
Elektronik ürünler 150.000 mobilya 150.000 gibi bir bütçe belirlemiştim kabaca ama ne kadar uyguna çıkarsa o kadar iyi tabi ki.
Ben kendi araştırmalarımı yazayım, siz bana bu konuda yardımcı olun lütfen.. Bayileri gezdik; internetten baktık.
Dikkatimi çeken özellikler şunlar:
Buzdolabı:
Bulaşık Makinesi:
En son plana ittim pek araştırmadım açıkcası çok dandik olmayan uygun fiyatlı ürünler olabilir ya da diğer beyaz eşyalara göre aynı markadan ilerlenebilir.
TV:
Android ve ya Google Tv işletim sistemi olan 50-55 inc bandında fiyat performans ürünler yeterli olacaktır.
Süpürge:
2. sorum beyaz eşya internetten mi alınır bayiden mi alınır? Bayiler bir takım indirimler yapıyor fakat gördüğüm kadarıyla internette her zaman daha uygunu var.
3. Sorum beyaz eşyalarda markanın aynı olması önemli midir? Bazı markaların 2 li alıma 5000 3 lü alıma 10000 gibi kampanyaları var fakat ayrı ayrı markalarında değişik güzel özellikleri var?
4. Tırnak içinde Kaliteli olan ürünlere gitmek mi mantıklı yoksa aman al Hoover, altus vs. geç mi dersiniz
5. Bildiği bir kampanya olan varsa paylaşırsa sevinirim
(Marka ve Renkle ilgili bir takıntımız yok her marka ve beyaz renk olur)
@Adem Helvacı @Murat ALA Öncelikle böyle değerli bir forum oluşturduğunuz ve insanlara destek olduğunuz için sizlere sonsuz teşekkürler, onlarda sayfa konu okudum ve çok faydası oldu.
Üstte yazdıklarıma cevaben herkes bilgilerini paylaşırsa çok faydalı bir konu olacağı kanaatindeyim.
Kayseri'ye taşınacağım ve bir evin ihtiyacı olabilecek her şeyi almam gerekiyor. Ama araştırdıkça derine indikçe insanın kafası karışıyor.
Elektronik ürünler 150.000 mobilya 150.000 gibi bir bütçe belirlemiştim kabaca ama ne kadar uyguna çıkarsa o kadar iyi tabi ki.
Ben kendi araştırmalarımı yazayım, siz bana bu konuda yardımcı olun lütfen.. Bayileri gezdik; internetten baktık.
Dikkatimi çeken özellikler şunlar:
Buzdolabı:
- Kombi tipi altta dondurcu tercihimiz.
- Kiralık Ev olacağı için genişiliği 70-75 bandında olan ürünler daha mantıklı olacak gibi
- Şarküteri Rafı
- Samsungun Twincooling dediği iki kısmın ayrı havalandırıldığı sistem
- Koç Grubu Vitamin Zone dediği sebze tazelik sistemi
- Yine Koç Grubunun 360 derece soğutma sistemi / AeroFresh dediği raflar arası koku karışımını önleyen sistemler
Bulaşık Makinesi:
- Otomatik Kapak Açma Sistemi mantıklı geldi
- 3. Çatal Kaşık Rafı hoşumuza gitti
- Arçeliğin CornerWash dediği yıkama sistemi baya hoşuma gitti
- Samsungun EcoBubble dediği sistem hariç bir özellik göremedim
- Fiyat durumuna göre 9-10-11 kg olabilir
- Isı pompası hariç bir özellik göremedim.
- Çamaşır makinesi ile aynı kg da olması mı gerekiyor? Koç grubu 10 kg çamaşır makinesine 8 kg kurutma %50 indirimli veriyor.
En son plana ittim pek araştırmadım açıkcası çok dandik olmayan uygun fiyatlı ürünler olabilir ya da diğer beyaz eşyalara göre aynı markadan ilerlenebilir.
TV:
Android ve ya Google Tv işletim sistemi olan 50-55 inc bandında fiyat performans ürünler yeterli olacaktır.
Süpürge:
- Dikey Süpürge mi alsak robot süpürge mi karar veremedik henüz önerilerinize açığız.
- Dikey olarak Shark Detect Pro Auto-Empty dikkatimi çekti.
- Robot süpürge olarak da kendi haznesini boşaltan ve dönen moblu paspas yapan modeller tercihimiz.
2. sorum beyaz eşya internetten mi alınır bayiden mi alınır? Bayiler bir takım indirimler yapıyor fakat gördüğüm kadarıyla internette her zaman daha uygunu var.
3. Sorum beyaz eşyalarda markanın aynı olması önemli midir? Bazı markaların 2 li alıma 5000 3 lü alıma 10000 gibi kampanyaları var fakat ayrı ayrı markalarında değişik güzel özellikleri var?
4. Tırnak içinde Kaliteli olan ürünlere gitmek mi mantıklı yoksa aman al Hoover, altus vs. geç mi dersiniz

5. Bildiği bir kampanya olan varsa paylaşırsa sevinirim
(Marka ve Renkle ilgili bir takıntımız yok her marka ve beyaz renk olur)
@Adem Helvacı @Murat ALA Öncelikle böyle değerli bir forum oluşturduğunuz ve insanlara destek olduğunuz için sizlere sonsuz teşekkürler, onlarda sayfa konu okudum ve çok faydası oldu.
Üstte yazdıklarıma cevaben herkes bilgilerini paylaşırsa çok faydalı bir konu olacağı kanaatindeyim.