Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Beyaz eşya

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Büşra Çakıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Siemens, LG, Bosch, Arçelik
Merhaba. Tesadüfen YouTube da çeyizim için almayı düşündüğüm makineyi izlerken sizin videolarınıza denk geldim ve arka planda beyaz eşyalar için neler neler dönmüş olduğunu göz ucuyla bakınca dahi anladım. Çeyizim için bulaşık çamaşır ve buzdolabı almak istiyorum. Zamlar dahada gelmeden alayım diye niyet ettim fakat her yerden altı boş bilgiler geldiği için tüketici olarak kafam balon gibi şişti tabiri caizse. Doğru yolu bulmak açısından marka takıntısı olmadan bir makineden ultra şeyler yapmasını beklemeyen biriyim. Çamaşır makinesinde dikkat ettiğim özellik çalışacağım için zaman erteleme kısmı benim için önemli bulaşık makinesinde çok aşırı bir program vs beklemiyorum güzel yıkasın ömürlük olsun zırt pırt servisi aramayalım yani üzülmeyelim istiyorum tabiki bunun içinde hem trendyol hem hepsiburada hem YouTube olmak üzere 1 ürün için dahi çok fazla araştırma yapıyorum. Birkaç markaya ait ürünleri araştırdım kendi gözümle gördüm birkaç tanıdık vasıtasıyla bir şubeye gitmiş bulundum. Şimdi size o makineleri yazayım

Çamaşır makinesi
*Siemens wm12ut90tr 9 kg 1200 devir a enerji
**LG f4y7eywyw.abwpltk 11 kg 1400 devir a enerji (bu ürünü özellikle yazıyorum sevgili Media Markt temsilci arkadaş baya övdü)
*LG f4v3vywkpe.aptpltk 9 kg 1400 devir b enerji sınfı (diğeri pahalı deldiği için alternatif bakalım dedik satıcı arkadaşa ve bu modeli gösterdi)
**Bosch wga141x0tr 9 kg 1000 devir a enerji

Bulaşık Makinesi
*Siemens sn234w01dtd d sınıfı 13 kişilik 4 programlı makine
**Bosch sms4ıkw51t a enerji 13 kişilik 5 programlı
*Siemens iq300 sn23ıw51kt 4 programlı d enerji 12 kişilik
**Arçelik 6144 e enerji 14 kişilik 4 programlı

Buzdolabı
Bu ürün için çok fazla bakamadık fakat mağazada bir ürün gösterdiler
*Bosch kgn55cwedn e enerji 375 lt. Standart boyut

Makineler bu şekilde beyaz eşya konusunda pek bir bilgi sahibi olan biri değilim bı sebeple arada kalmış olduğum ürünler arasında belki benim göremediğim dağlar kadar fark vardır bu yüzden size ulaşmaya çalışıyorum. Sizlerdem tavsiye ve yol göstermenizi rica ediyorum. Hayırlı iş için çabalıyoruz Allah yardımcımız olsun. Hem kesemize uygum olsun hemde güzel birşey almaya çalışmak bizleri hayli yordu. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
Kolay gelsin, teşekkür ederim

Merhaba. Tesadüfen YouTube da çeyizim için almayı düşündüğüm makineyi izlerken sizin videolarınıza denk geldim ve arka planda beyaz eşyalar için neler neler dönmüş olduğunu göz ucuyla bakınca dahi anladım. Çeyizim için bulaşık çamaşır ve buzdolabı almak istiyorum. Zamlar dahada gelmeden alayım diye niyet ettim fakat her yerden altı boş bilgiler geldiği için tüketici olarak kafam balon gibi şişti tabiri caizse. Doğru yolu bulmak açısından marka takıntısı olmadan bir makineden ultra şeyler yapmasını beklemeyen biriyim. Çamaşır makinesinde dikkat ettiğim özellik çalışacağım için zaman erteleme kısmı benim için önemli bulaşık makinesinde çok aşırı bir program vs beklemiyorum güzel yıkasın ömürlük olsun zırt pırt servisi aramayalım yani üzülmeyelim istiyorum tabiki bunun içinde hem trendyol hem hepsiburada hem YouTube olmak üzere 1 ürün için dahi çok fazla araştırma yapıyorum. Birkaç markaya ait ürünleri araştırdım kendi gözümle gördüm birkaç tanıdık vasıtasıyla bir şubeye gitmiş bulundum. Şimdi size o makineleri yazayım

Çamaşır makinesi
*Siemens wm12ut90tr 9 kg 1200 devir a enerji
**LG f4y7eywyw.abwpltk 11 kg 1400 devir a enerji (bu ürünü özellikle yazıyorum sevgili Media Markt temsilci arkadaş baya övdü)
*LG f4v3vywkpe.aptpltk 9 kg 1400 devir b enerji sınfı (diğeri pahalı deldiği için alternatif bakalım dedik satıcı arkadaşa ve bu modeli gösterdi)
**Bosch wga141x0tr 9 kg 1000 devir a enerji

Bulaşık Makinesi
*Siemens sn234w01dtd d sınıfı 13 kişilik 4 programlı makine
**Bosch sms4ıkw51t a enerji 13 kişilik 5 programlı
*Siemens iq300 sn23ıw51kt 4 programlı d enerji 12 kişilik
**Arçelik 6144 e enerji 14 kişilik 4 programlı

Buzdolabı
Bu ürün için çok fazla bakamadık fakat mağazada bir ürün gösterdiler
*Bosch kgn55cwedn e enerji 375 lt. Standart boyut

Makineler bu şekilde beyaz eşya konusunda pek bir bilgi sahibi olan biri değilim bı sebeple arada kalmış olduğum ürünler arasında belki benim göremediğim dağlar kadar fark vardır bu yüzden size ulaşmaya çalışıyorum. Sizlerdem tavsiye ve yol göstermenizi rica ediyorum. Hayırlı iş için çabalıyoruz Allah yardımcımız olsun. Hem kesemize uygum olsun hemde güzel birşey almaya çalışmak bizleri hayli yordu. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
Kolay gelsin, teşekkür ederim
Buzdolabında dondurucu altta mı üste mi olsun istiyorsunuz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri