Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Bosh 9 Kg Çamaşır Makinesi Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hepgel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    bosh
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hepgel

Araştırmacı
Araştırmacı
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Depremde hasar alan eşyalardan dolayı mecburen makine alacağız. Biraz araştırmalarım sonucu Bosch WGA142X2TR 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi biraz ön plana cikti aslinda önceki Hotpoint ariston çamaşır makinesi iyiydi ama depremde hasar aldı bu konu hakkında bana acil tavsiye verebilir misiniz?

Teşekkürler
İyi Çalışmalar.

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Depremde hasar alan eşyalardan dolayı mecburen makine alacağız. Biraz araştırmalarım sonucu Bosch WGA142X2TR 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi biraz ön plana cikti aslinda önceki Hotpoint ariston çamaşır makinesi iyiydi ama depremde hasar aldı bu konu hakkında bana acil tavsiye verebilir misiniz?

Teşekkürler
İyi Çalışmalar.
@Murat ALA
@NBKpro

@Hepgel
hoş geldin. nasılsın ?
excelçözüm devam etmesine sevindim :)

yelda yenge bu konuda en iyi deneyimlileri etiketlemiş onlar güzel cevaplar verecektir. Ve bu arada büyük geçmiş olsun

@Hepgel
hoş geldin. nasılsın ?
excelçözüm devam etmesine sevindim :)

yelda yenge bu konuda en iyi deneyimlileri etiketlemiş onlar güzel cevaplar verecektir. Ve bu arada büyük geçmiş olsun
Excelcozum.com forum sitem devam ediyor. Kapatmadım, Her zaman beklerim. Alanın olsun olmasın fark etmiyor :)

Depremde zor kurtulduk diyebiliriz @Fikoloji hocam.

Bosch WGA252X0TR alabilirsiniz.
@Murat ALA hocam,

Bu modelde ile söylemiş olduğum model arasındaki farklar nelerdir. Benim söylediğim modelde sanırım leke çıkarma ve tambur temizleme kırışıklık giderme denen özellikler var yada yanılıyor olabilirim.

Teşekkürler.

@Murat ALA hocam,

Bu modelde ile söylemiş olduğum model arasındaki farklar nelerdir. Benim söylediğim modelde sanırım leke çıkarma ve tambur temizleme kırışıklık giderme denen özellikler var yada yanılıyor olabilirim.

Teşekkürler.
Benim söylediğim modelde de var leke çıkarma ek durulama gibi özellikler.

@Murat ALA hocam kafam iyice karıştı araştırmalarım sonucu bu cihaz ile ARÇELİK marka arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz.

hocam bende bunu kullanıyorum 1 seneye yakındır memnunum. hani teknik detayını bilmiyorum ama 10 yıl motor mu invertör garantisi var.

hocam bende bunu kullanıyorum 1 seneye yakındır memnunum. hani teknik detayını bilmiyorum ama 10 yıl motor mu invertör garantisi var.
Hocam bende bunun x2tr modelini düşünüyorum ama bazı kulaktan duyma haberler mi desem işte garantisi bitse parça sıkıntısı olabilir pahalı olabilir gibi söylemler var ondan dolayı kararsızım.

Kararsız kaldım Bugün sipariş vermem gerekiyor.
Gönlüm BOSH kalitesinden yana ama araştırma yapınca , Samsung Arçelik Profilo gibi ürünlerde cikiyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri