Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Bu ekran hatali mi? Tcl65c935

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thusen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thusen

Meraklı
Yeni Üye
merhaba, tv ekraninda oellikle mac izlerken hafiften sabit kalan bir kararti var gibi. Test videosu ile gri tonlarinda deneme yaptim. Gozle gorunene yakin cekmeye calistim. Resimde gozukenler normal midir yoksa kusursuz, golgesiz mi olmasi gerekirdi? Servis cagirdigim zaman normal derse bilgim olsun.
tskler

Ekli dosyalar

• IMG_20240503_001240.jpg
    IMG_20240503_001240.jpg
    20.1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20240503_001255.jpg
    IMG_20240503_001255.jpg
    23.9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20240503_001319.jpg
    IMG_20240503_001319.jpg
    22.6 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20240503_001337.jpg
    IMG_20240503_001337.jpg
    17.2 KB · Görüntüleme: 46
Bu görüntüler oda zifiri karanlıksa özellikle siyah olan için konuşuyorum, panel OLED yada microled vs değil ise normal. Ha ama siyah sayfa açtınız en soldaki gibi görünüyorsa o zaman baya bir sızıntı var. Ha hoş bu böyle saçma sapan bir derecede sadece kenarlardan da fışkırabilirdi en azından biraz daha düzgün. Maç için ise panel iyi ise aslında yeni nesillerde olmaması lazım ama panel kötü işte 60 hz falansa hareketli sahnelerde gölgelenme yapabilir. Televizyonda spor modu falan oluyor ekran modları onlardan birisine geçiş yapıp deneyebilirsiniz.

Bu görüntüler oda zifiri karanlıksa özellikle siyah olan için konuşuyorum, panel OLED yada microled vs değil ise normal. Ha ama siyah sayfa açtınız en soldaki gibi görünüyorsa o zaman baya bir sızıntı var. Ha hoş bu böyle saçma sapan bir derecede sadece kenarlardan da fışkırabilirdi en azından biraz daha düzgün. Maç için ise panel iyi ise aslında yeni nesillerde olmaması lazım ama panel kötü işte 60 hz falansa hareketli sahnelerde gölgelenme yapabilir. Televizyonda spor modu falan oluyor ekran modları onlardan birisine geçiş yapıp deneyebilirsiniz.
miniled tv hocam 935 serisi. oda da tv hariç ışık kaynağı açık değil. normalde siyah görüntüde belli olmuyor. maç izlerken yeşil görüntüde yukarıdan aşağı inen gölge gibi bir çizgi varya onun izi hafif belli oluyor ama çok rahatsız edecek kadar değil. Benim çekindiğim konu garantisi bittikten sonra iyice belirginleşip de rahatsız edecek duruma gelir mi ? Yoksa bu şekilde sabit kalır mı? İlk aldığım zamana göre pek farkı yok gibi yalnız emin de olamıyorum.

Bendeki C935 de bi ince var ama %5 grayscalede belli oluyor millet bulutlanma zannediyor bence çok uçuk değil isterseniz c955 yada 855 ler geldiğinde şansınızı deneyin ben bulaşmazdım muadili şu an yok çünkü tvnizin...

Bendeki C935 de bi ince var ama %5 grayscalede belli oluyor millet bulutlanma zannediyor bence çok uçuk değil isterseniz c955 yada 855 ler geldiğinde şansınızı deneyin ben bulaşmazdım muadili şu an yok çünkü tvnizin...
Anladım hocam tşk ederim.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri