Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

BÜYÜK Ekran tavsiye 85" 86" 98"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alimurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

alimurat

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Son derece memnun olduğum TV min başına tadilat sırasında bir iş geldi ve toplam tadilat süresi ve tamirde geçen süre ile birlikte tam 7 aydır evimde TV yok. Ben de TV almak için bir süredir araştırmaya giriştim. OLED kesinlikle düşünmüyorum, kimsenin pixeli yanmaz benimli yanar, herkes 5 yıl kullanır benimki 3. yılda solar. Bahtsız bir bedeviyim, kabul ediyorum :) bu başlığı kardeşi bir forumda da açtım , kararsız kaldım çünkü.
LG sihirli uzaktan kumandalarını seviyorum ama mağazalarda satılan 86" modelleri ile ilgili bir inceleme vs bulamıyorum sanki dandik TV leri getirmiş ülkemize satıyorlar, yanılıyorsam düzeltin ve bana search Samsung QN90B ayarında ve kalitesinde bir 86" model önerin lütfen.
1-Samsung 85QN70B
2-Samsung 85QN90B
3-TCL 98C735 (lokal karartma var mı acaba
arasında kaldım.
Evet 1 den 3 e doğru fiyat 1 kat 1,5 kat ve 2 kata doğru çıkıyor yaklaşık. Malesef çok pahalılar ve bu masraf hiç hesapta yokken çıktı.
Çok deli bir kalite kaygım yok bunu nereden anlıyorum daha önce kullandığım LG 75UH855V TV mden çok memnun idim. Ama almışken iyi birşey almak istiyorum ve BÜYÜK.
75" TV evet büyüktü ama birkaç hafta sonra gözüm alışıvermişti. 85 en az alasım var ama neden 98 olmasın da demiyor değilim. 2 numara gerçekten iyi bir TV, 1 de kötü değil ama biraz modeli eski ve teknolojisi 2 nin gerisinde, benim gözlerim ne kadar aralarındaki farkı fark eder emin değilim , aslında en ekonomik olan 1 ile mevzuyu kapatabilirim gibime geliyor. Ama her yıl alınmayacak almışken iyisini alayım deyince 2 çıkıyor sahneye , o kadar para vermişken az daha verilebilir diyorum ve 3 e kayıyorum. İşin içinden çıkamadım.

3 numara TCL de ABD de satılan 98R754 ile bizdeki 98C375 arasında ne fark var local dimming bizde var mı yok mu emin olamadım. Yurtdışında 98R754 için olumlu yorumlar var. Parlaklığı biraz az galiba ama doğrudan güneş ışığı vurduracak değilim ekrana perde diye birşey var.
Şurada bir karşılaştırma buldum ama bilgiler hatalı 98C375 e android işletim sistemi demiş oysa gogle..

Comparison between: 97.5" TCL 98C735, 97.5" TCL 98R754

Comparison between: 97.5" TCL 98C735, 97.5" TCL 98R754
www.displayspecifications.com

fiyatları görünce yazmaya korkar oldum :)
öncelikel geçmiş olsun, ben yazdığınız modellerde hem mini hem qled olan 85QN90B modelini beğendim. bu benim şahsi görüşümdür :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri