Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Buzdolabı satın alma önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Babmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Babmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba
RT47CG6002WW Samsung 20 yıl kompresör garantili ile

570475 EB
570474 MB​

574508 MB​

570476 MB arçelik
Arasında kaldım
sizce hangisi daha
Şimdiden teşekkür ederim

Beyaz eşyada şahsen Arçelik ten şaşmiyorum. Servis kalitesi çok önemli bu ülkede. Kurutma makinası hariç beyaz eşyaların hepsi 2007 senesinde aldığım Arçelikler. Bulaşık makinasının bir kez elektronik kartı değişti. Şimdilerde su giriş valfinin değişmesi lazım, elektrikli valf su kaçırıyor makina kapalıyken. Çamaşır makinası hiç sorun çıkarmadı. En basitinden bir buzdolabım vardı, 11 sene sonra kompresörü bitmiş, onu daha üst bir modelle değiştirdim. Şimdi yine değiştirme zorunluluğu olan bir cihaz olsa yine Arçelik alırım.

Beyaz eşyada şahsen Arçelik ten şaşmiyorum. Servis kalitesi çok önemli bu ülkede. Kurutma makinası hariç beyaz eşyaların hepsi 2007 senesinde aldığım Arçelikler. Bulaşık makinasının bir kez elektronik kartı değişti. Şimdilerde su giriş valfinin değişmesi lazım, elektrikli valf su kaçırıyor makina kapalıyken. Çamaşır makinası hiç sorun çıkarmadı. En basitinden bir buzdolabım vardı, 11 sene sonra kompresörü bitmiş, onu daha üst bir modelle değiştirdim. Şimdi yine değiştirme zorunluluğu olan bir cihaz olsa yine Arçelik alırım.
Keşke şimdiki ürünlerinin kalitesi de 2007 deki ürünler gibi olsa. Bizim beyaz eşyalarda hep Arçelik. Bulaşık makinesi 2007, buzdolabı 2005-2006 olması lazım, çamaşır makinesi 2013, derin dondurucu 2010 yılında alınma. Çamaşır makinesinin amortisörleri, bulaşık makinesinin tuz kutusu, derin dondurucunun da termostatı değişti şimdiye kadar. Bizde memnunuz ama şimdi alsak bu kadar gitmeyecek maalesef. Ha yerli alsak kesinlikle Vestel yerine Arçelik alırız ayrı konu.

10 yıl önce Samsung RL4352KBAWW almıştım. Seri devam ediyor mu bilmiyorum ama tık demeden çalışıyor maşallah 🧿 En memnun kaldığım samsung ürünü diyebilirim.

Keşke şimdiki ürünlerinin kalitesi de 2007 deki ürünler gibi olsa. Bizim beyaz eşyalarda hep Arçelik. Bulaşık makinesi 2007, buzdolabı 2005-2006 olması lazım, çamaşır makinesi 2013, derin dondurucu 2010 yılında alınma. Çamaşır makinesinin amortisörleri, bulaşık makinesinin tuz kutusu, derin dondurucunun da termostatı değişti şimdiye kadar. Bizde memnunuz ama şimdi alsak bu kadar gitmeyecek maalesef. Ha yerli alsak kesinlikle Vestel yerine Arçelik alırız ayrı konu.
benim için servis kalitesi öncelikli. cihaza bir şey olduğunda servisle mücadele etmek istemiyorum şahsen. arçelik'te arıyorsun geliyorlar, halledip gidiyorlar.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri