Ürün bu üstteki model ile birebir aynı. 2013te sıfır alındı. Almanya üretimi. İq700 9kg varioperfect 1400 devir. Leke seçimi falan var.
Bizde 11yıllık iq700 var bu seneye kadar sorunsuz kullandım. Amortisörleri bozulduğu için tamburda ufak bir çatlama oldu. Plastik kaynağı ve iç dış dayson yaparak çatlağı hallettim. Toplam üç amortisör var. Üçünü de değiştim.
Amortisörler bekatech marka. Ben şehirdeki bir beyaz eşya malzemeleri satıcısından üçünü 300 tlye aldım.

BEKATECH Çamaşır Makinesi Amortisör Bosch - Siemens - Profilo 3 Lü Set Bosch Siyah Amortisör 448032 Üçlü - Fiyatı, Yorumları
BEKATECH Çamaşır Makinesi Amortisör Bosch - Siemens - Profilo 3 Lü Set Bosch Siyah Amortisör 448032 Üçlü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kazan artık eskisi gibi vurmuyor ama hafif bir vuruntu var. Eski Amortisörleri yükün dengeli ya da dengesiz olmasına bakmaksızın çok sessiz çalışıyordu. Eski orijinal Amortisörleri gibi bir amortisörlü nasıl temin ederim? Bu çamaşır makinesinden çok memnunuz yeni bir makineyle değiştirmek istemiyoruz.
Son düzenleme: