Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru COF Arızası Olabilir mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ismai.l

Araştırmacı
Gold Üye
Marka Model Bilgisi
Vestel 49UA9800
Cihazı alalı 2 sene oldu. Bu modeldeki Samsung panel 49 inçlerde 4 adet Cof kullanıldığını söylemişti Adem abi inceleme videosunda. Cof arızası nasıl olur ne şekilde kendini gösterir bilmediğim için soruyorum ekranda sadece gri renklerde sağ tarafta yeşillenme fark ettim sadece youtube da değil her uygulamada görünüyor. Servis randevusu oluşturdum onun öncesinde arızanın ne olabileceği hakkında bilgi sahibi de olmak istiyorum ne ile karşılaşacağımı bilmek adına. Kullanıcı hatası denmez umarım sürekli canlı modda kullandığım için.
c4b886d5-746d-408b-8d11-cbb54461bcb4.jpeg

Ekli dosyalar

• 6ccec011-bb76-418b-a6e3-d47863ff8663.jpeg
    6ccec011-bb76-418b-a6e3-d47863ff8663.jpeg
    45.1 KB · Görüntüleme: 30
  • 916f3276-9acf-408e-90f9-5f2351dd8314.jpeg
    916f3276-9acf-408e-90f9-5f2351dd8314.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 27
@Adem Helvacı abi televizyonu servis 1 hafta önce götürdü panel değişimi yapılacağı söylendi bugün arayıp cihazın onarımının yapılamayacağını değişim yapacaklarını söylediler.
Benim cihazım (49ua9800) kulvarında bir ürün üretimi olmadığını cihazın üst seviye olduğunu söyleyip aynı özellikleri karşılayan 50qa9700 modelini göndereceklerini söylediler benim beklediğim açıkçası ua9631 teklif ederler ben de onun benim cihazımdan düşük özelliklere sahip olduğunu söyleyip ua9090 veya qa9700 talep ederim diyordum (ki bu konuda da @Vesteloji ustamdan Youtube üzerinden fikir aldım) kendileri qa9700 teklif edince ben de ua9090'ı söylemedim hiç. 55 inç modelini gönderebilirler mi diye sorduğumda 3400₺ fark ile göndereceklerini söylediler ben de kabul ettim.
ua9090 da aklımda kaldı keşke sorsaydım fakat geçti artık iki model arasında pek fark göremedim ama derseniz ki ua9090 daha iyi arayıp onu da sorabilirim.
55qa9700 ün ips ve va panelle karma üretildiğini söyledi benimle ilgilenen temsilci. Karma üretime geçildi mi bir bilginiz var mı bu konuda?

Cihaz geldiğinde de konuya tekrar bilgilendirme yapacağım.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri