Neler yeni

DAEWOO 50DA75UA11 Android TV Teknik Özellikler

Adem Helvacı

Everybody Dies
Yönetici
Administrator
Katılım
18 Ocak 2023
Mesajlar
15,892
Çözümler
82
Tepki puanı
44,822
Puanları
313
Konum
Cumhuriyet Toprakları
Web sitesi
www.inceleriz.com
Merak eden dostlar için sitemizde bu modelin teknik detaylarını yayınladım.

Ürün Şimdilik tekil VA panel. Bu yazımızdan aylar sonr aürün alacak olanlar durumu lütfen bize sorarak teyit etsinler :ok

 

mkabak

Yeni Üye
Yeni Üye
Katılım
6 Kas 2023
Mesajlar
21
Tepki puanı
10
Puanları
3
aslında 65 inç olanı daha çok merak ediyorum. teşekkürler adem bey
 

mrtk

Yeni Üye
Yeni Üye
Katılım
12 Mar 2024
Mesajlar
11
Tepki puanı
1
Puanları
3
Konum
Karadeniz
merhaba. bu tv yi önerdiğinizi ve bu tv nin de bu aralar kampanya da olduğunu gördüm. normalde bilmediğim markalara hiç bakmam bile fakat sizin samimiyetinize güvendiğim için almaya karar verdim.
internette araştırdım. fakat neredeyse hiçbir bilgi yok. video görüntü çekip koymamış hiç kimse. tv nin ne kadar akıllı olduğu umurumda değil.
benim öğrenmek istediğim ve benim için en büyük problem hareketli sahnelerde ekranda titreme atlama zıplama hoplama bulanıklaşma hayalet iz vs yapıyor mu. yani adam koşarken net görebilecek miyim. benim derdim o.
panel HKC FSA yazıyor 13.03.2024 tarihi itibariyle hala hkc panel mi kullanılıyor. yoksa karma panel mi. vestel in işi belli olmaz. bilginiz var mı. birde bu panel nasıl iyi bir panel mi. tavsiye edermisiniz
renk önemli tabi fakat kırmızı tam kırmızı siyah tam siyah olacak vs diye çok dert etmem .gözüme hoş görünsün yeter.
yan açı performansı 45 derecelik yan açılara kadar önemli ama belli belirsiz hafif solmaları tolere edebilirim rahatsız edecek derecede çok solma oluyor mu. bazı videolarınızda gördüm bazı tv lerde rahatsız edecek seviyede ekran komple beyazımsı soluk görünüyor. bu tv öyle değildir umarım.
tv ye gereksiz yere dünyanın parasını vermek istemiyorum fakat birkaç bin tl eksik verip her izlediğimizde lanet edeceğim tv de almak istemem. o nedenle yardımınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Üst