Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Derin dondurucu için uzatma kablosu.

kullanıcı adı

Meraklı
Yeni Üye
2-3 hafta önce uğur ued 7238 dtk nf dgt d/s r65 derin dondurucu aldım.daha cihaz kargodayken servis aradı gelelim kuralım diye,yok gelince ben ararım dedim gelince hemen geldiler sorunsuz kurdular.
Sorunum şu
Dondurucu prize uzak,hemen bir uzatma kablosu verdim ama servis denemelik tamam ama 3x2.5 kablosu olan bir uzatma kullanın dedi.hiç anlamam öneriniz varmı.
1000058387.jpg
1000058388.jpg

2-3 hafta önce uğur ued 7238 dtk nf dgt d/s r65 derin dondurucu aldım.daha cihaz kargodayken servis aradı gelelim kuralım diye,yok gelince ben ararım dedim gelince hemen geldiler sorunsuz kurdular.
Sorunum şu
Dondurucu prize uzak,hemen bir uzatma kablosu verdim ama servis denemelik tamam ama 3x2.5 kablosu olan bir uzatma kullanın dedi.hiç anlamam öneriniz varmı.
Ekli dosyayı görüntüle 21717Ekli dosyayı görüntüle 21718
dondurucular öyle 500w 1000 wat çekecek aletler değiller tahminim max 150 200wat ile çalışır bunlar.
ama yine tabi kalitesiz bir uzatma takmamakta fayda var.
yinede anlayan arkadaşlara danışalım
elinizdeki Philips uzatma ile dondurucunun kablosu aynı gözüküyor bence elinizdeki Philips uzatma yeterli
@Murat ALA hocamıza danışalım.

dondurucular öyle 500w 1000 wat çekecek aletler değiller tahminim max 150 200wat ile çalışır bunlar.
ama yine tabi kalitesiz bir uzatma takmamakta fayda var.
yinede anlayan arkadaşlara danışalım
elinizdeki Philips uzatma ile dondurucunun kablosu aynı gözüküyor bence elinizdeki Philips uzatma yeterli
@Murat ALA hocamıza danışalım.
Yani bizim derin dondurucuda senelerdir Viko'nun standart 3'lü uzatma kablosuna bağlı bir sıkıntı yaşamadık ne dolaptan ne de elektrikten yana.

Sorunum şu
Ekli dosyayı görüntüle 21717Ekli dosyayı görüntüle 21718
Elektrikçilerde satılan ANAHTARSIZ viko marka 3 lü prizleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ama o prize derin dondurucu harici başka bi fiş takmamak kaydıyla. Yani o viko marka 3 lü priz sadece derin dondurucuya hizmet etmesi lazım

Kablo kesitinin taşıyacağı akım yanında

kablonun cıvrım ve darbelere dayanımıda kaçlık kablo kullanacağı seçimi olur.

Eğer gelen servis sizin kroşe veya dolap arkasından sabit kablolama yapmayacağınızı gördüy ise

kalın kablo önerisinde de bulunmuş olur.

Kapı eişklerinde, halı altından gidecek bir kablo olması etkiler.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri