Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Dijitsu djt12000 klima aldım servis ne zaman gelecek allah biliyor (BURDUR BUCAK)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

halil1

Yeni Üye
Yeni Üye
S.n Adem abi arkadaşım ve ben tavsiyen üzerine bu klimayı aldık arkadaşım yaz günü klimasını montaj ettirebildi ancak ben başaramadım.
Dijitsu 'nun klimasını aldım. 15-16 gün geçmesine rağmen hala montajını yapmadılar. Servisi arıyorum gün veremem yoğunum elemanın yok gibi sebepler sunuyor. Teknosa yetkililerine durumu anlattım beni Dijitsu ya yönlendirdi. Dijitsu yetkililerine durumu anlattım,hava şartlarından dolayı gecikmeler olabileceğini söyledi. Klimanın ne zaman bağlanacağı hala belli değil, ilgilenen de yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

S.n Adem abi arkadaşım ve ben tavsiyen üzerine bu klimayı aldık arkadaşım yaz günü klimasını montaj ettirebildi ancak ben başaramadım.
Dijitsu 'nun klimasını aldım. 15-16 gün geçmesine rağmen hala montajını yapmadılar. Servisi arıyorum gün veremem yoğunum elemanın yok gibi sebepler sunuyor. Teknosa yetkililerine durumu anlattım beni Dijitsu ya yönlendirdi. Dijitsu yetkililerine durumu anlattım,hava şartlarından dolayı gecikmeler olabileceğini söyledi. Klimanın ne zaman bağlanacağı hala belli değil, ilgilenen de yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dijitsu klimayla ilgili bu sıkıntıları sikayet varda da gördüm. Fakat servise israrinizi surdurmeniz lazım. Inanin pesinde olmazsaniz en bilindik markalar bike olsa bolgenizdeki servis kötü olabiliyor. Yani bu dijitsuya has bir problem degil. Servisler is alimi yapilmis taşeron sirketler. Yani iş yapar firmadan parasini alir, direk firmanin elemanlari yada birimleri degiller. Israr edin gerekirse hergun arayin. Ayrica burada verilen tavsiyeler daha onceki yazışmalarınızı bilmiyorum ama verdiginiz secenekler üzerinedir. Verdiginiz kimalarin içindeki ozellikleri, fiyati ile orantili size en uygun olani söylenir. Sözüm ona adi ustunde '' 'tavsiyedir' sadece.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri