Olabilir. 5 Ekim. Yılı yazmıyorum sonra dalga geçiyosunKarambole gelmiş bence. Neyse bir sonrakini düşün işte fena mı?

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olabilir. 5 Ekim. Yılı yazmıyorum sonra dalga geçiyosunKarambole gelmiş bence. Neyse bir sonrakini düşün işte fena mı?
Yazısı yoktu. Çilekliydi hem. Beyaz cikiletasi da vardı ?
Neyse ki yılı ezbere biliyoruzOlabilir. 5 Ekim. Yılı yazmıyorum sonra dalga geçiyosun![]()
Hediye olarak da dürüm gönderseydim. Niye akıl edemedik ki bunu?Yazısı yoktu. Çilekliydi hem. Beyaz cikiletasi da vardı ?
Neyse ki yılı ezbere biliyoruz![]()
Vardiya işleri ile yıl hesaplamasına @Adem Helvacı abi bakıyor ben bilmemŞimdi benim yaş durumları karışık. Geceleri gündüzleri ayrı ayrı sayıp vardiya takvimine göre yazmamız lazım. Ama Kabaca 11-12 arası bir şeyler işte daha.![]()
Diğer kısıma kim bakıyor?Vardiya işleri ile yıl hesaplamasına @Adem Helvacı abi bakıyor ben bilmem![]()
Böyle bir videoya mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Beklenmeyen anda gelen şeyler en güzelidir ya, aynı öyle şu an. Aşırı mutlu oldum ? Çok teşekkür ederim ?
5 Ekim de cafe de bir mesajın bile yok , uğramamışsın. Gelip yazsaydın kutlardık neyse nasipse seneye .)Çok önceden Cafede paylaşmıştım diye hatırlıyorum. Neyse 10 ay var daha...
Varlığınız yeter güzel insanlar. Gerisi işin eğlence kısmı. Kutlamış kadar oldunuz. Neyse ki forumun doğum günü yaklaşıyor, bunu da ben unutmam.5 Ekim de cafe de bir mesajın bile yok , uğramamışsın. Gelip yazsaydın kutladık neyse nasipse seneye .)
Kalan tüm işlemler için @Yelda Helvacı ile iletişime geçebilirsiniz.Diğer kısıma kim bakıyor?
Yes 1 ay varVarlığınız yeter güzel insanlar. Kutlamış kadar oldunuz. Neyse ki forumun doğum günü yaklaşıyor, bunu da ben unutmam.![]()
Adres çıkacak diye istemiyordur oHediye olarak da dürüm gönderseydim. Niye akıl edemedik ki bunu?
Tamam konuyu buldum, @Yelda Helvacı abla şikayet ediyorum. Bana dürüm yeme borcu var ama bir türlü istemiyor dürümünü.
Rica ederim ne demek.Böyle bir videoya mutlu olacağım aklıma gelmezdi. Beklenmeyen anda gelen şeyler en güzelidir ya, aynı öyle şu an. Aşırı mutlu oldum ? Çok teşekkür ederim ?
Adres verilir mi yaaa sonra atlar otobüse gelir falan. Kapıya otobüs dayar, der ki bak bu şu şu model bu yıl. KorkarımYes 1 ay var
Adres çıkacak diye istemiyordur o![]()
Beklediğim anda gelse güldürmezdi valla. Mutlu etti gerçekten. Tekrar çok teşekkür ederim ☺Rica ederim ne demek.
Ben de tesadüfen bir yerde görmüştüm
Her isme özel yapmış adamlar sağolsunlar.
Yes 1 ay var
Adres çıkacak diye istemiyordur o![]()
Tüm otobüs firmalarının %90 tüm seferlerinin Dudullu'dan kalktığını "henüz" bilmeyen biri var karşımızda. Tadım kaçtıBulurum ki adresini.En kötü ona ulaşabilecek bir yerlere gönderirim. Şimdilik elimizdeki bilgiler İstanbul Anadolu yakasını işaret ediyor. Daha derin bilgilere de sahibim aslında. Otobüs konusunda Dudullu'dan bineceğini söylemişti. Demek ki Harem ya da Sultanbeyli otogarlarına yakın değil.
![]()
Adres verilir mi yaaa sonra atlar otobüse gelir falan. Kapıya otobüs dayar, der ki bak bu şu şu model bu yıl. Korkarım![]()
Aman Ali Rıza Bey, tadımız kaçmasın diye o kadarcık dedim. Yoksa bu konu hk. makale yazarız biliyorsun.Tüm otobüs firmalarının %90 tüm seferlerinin Dudullu'dan kalktığını "henüz" bilmeyen biri var karşımızda. Tadım kaçtı![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.