- Marka Model Bilgisi
- E.C.A
Merhaba daha önce klima önerisi istemiştim sağolsun @Adem Helvacı abi yardımcı olmuştu ama ben klimaya ayırdığım bütçeyi başka bir yere aktarınca klima işim seneye kaldı Bu süreçten sonra forumda daha fazla vakit geçirmeye başladım bir arkadaşım klima alacak ECA klimalarda Mitsubishi kompresör varmış dedi ECA klimaları biraz araştırdım bilgilendirme için burayada yazmak istedim
ECA Spylos Pro klimalarda 9-12-18 binliklerde Hitachi/Highly kompresör var sadece 24 binlikte Mitsubishi kompresör var
ECA Niobe Blue klimalarda 12-18 binlik
Hitachi kompresör var
ECA Ecotech klimalarda marka belirtilmemiş sadece Rotary yazıyor Buda sanırım kompresörün tipi ilgilenin arkadaşlar için dosyada teknik özellikler kısmında yazıyor 3 klimada aynı dosyada benim kafama takılan
Hitachi/Highly İle sadece Hitachi kompresör arasında nasıl bir fark var ikiside aynı ise niye bu şekilde yazılmış olabilir
ECA Spylos Pro klimalarda 9-12-18 binliklerde Hitachi/Highly kompresör var sadece 24 binlikte Mitsubishi kompresör var
ECA Niobe Blue klimalarda 12-18 binlik
Hitachi kompresör var
ECA Ecotech klimalarda marka belirtilmemiş sadece Rotary yazıyor Buda sanırım kompresörün tipi ilgilenin arkadaşlar için dosyada teknik özellikler kısmında yazıyor 3 klimada aynı dosyada benim kafama takılan
Hitachi/Highly İle sadece Hitachi kompresör arasında nasıl bir fark var ikiside aynı ise niye bu şekilde yazılmış olabilir